Foto: Koruzni labirint

Koruzni labirint Krtina: nepozabna dogodivščina v bližini Ljubljane

Koruzni labirint v kraju Krtina pri Ljubljani je tematski park, ki ponuja dogodivščino v labirintu velikem kar 4,5 hektarja. Loruzni labirint ima dva vhoda in dva izhoda, v sredi labirinta pa so postavili velik most, ki ponuja razgled na celoten labirint in vam pomaga pri orientaciji. Znotraj labirinta pa na vas čakajo zabavno poučne točke. Obiščete lahko Dnevni labirint, Nočni labirint ali pa izkoristite obisk za Team building.

Če si letošnje počitnice želite popestriti s prav posebno dogodivščino, se odpravite v koruzni labirint v kraju Krtina. Labirint je odprt vsak dan od 9. ure pa vse do sončnega zahoda. Za vse, ki si želite še več adrenalina, pa priporočamo obisk nočnega labirinta, ki je odprt vse do polnoči. Tematika letošnjega labirinta je zmaj.

Foto: Koruzni labirint

Ker je cilj labirinta, da najdete izhod iz njega, se mnogi najprej vprašamo, ali se je v njem možno izgubiti. In odgovor je – da! Vendar brez skrbi, s pomočjo zemljevida boste hitro našli pravo pot. Če pa vam niti zemljevid ne bo v pomoč, boste lahko uporabili zasilni izhod. Za udobje in varnost je torej priskrbljeno, vi pa prinesite s seboj le pijačo in pokrivalo.

Foto: Koruzni labirint

V labirint se lahko podate tudi z otroškim vozičkom, prav tako pa so dobrodošli tudi vaši štirinožni prijatelji. Cena obiska je 8 evrov za odrasle osebe in 5 evrov za otroke do 15. leta. Naj se dogodivščina prične!

Dodatne Informacije

koruznilabirint.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!