fbpx

Kranked Electric Santa Cruz – električna pomoč za MTB/DH kolesa

Ni boljšega doživetja, kot vratolomen spust s kolesom po gorskih poteh ali urejenih kolesarskih parkih, če ste seveda vsaj malo adrenaline junkija. DH in MTB kolesa so prirejena za takšne spuste, z najboljšimi amortizerji, lahkim ogrodjem in zelo vzdržljivimi pnevmatikami. Vendar pa s takšnim kolesom ne bomo prišli daleč po klancu navzgor. Tu nastopi Kranked Elektric Ego - visoko zmogljiv električni kit, ki nudi veliko pomoč v klancih.

Kranked- Electrified from KRANKED on Vimeo.

Kranked Electric Ego električni sistem je narejen posebno za Santa Cruz kolesa, natančneje za modele Tallboy LTc, Bronson, Heckler, Nomad in V10. Ponuja pa tudi komplet s katerim lahko vgradite sistem v številne druge modele. Na voljo so različni motorji z tremi stopnjami moči. Najmočnejši model deluje z močjo 3500W in bo premagal tudi relativno strme klance. Komplet Kranked vključuje litij-mangansko baterijo, brezkrtačni motor, polnilec, aluminijev nosilec za motor, planetarni menjalnik, krmilo za nadzor hitrosti, ki je vgrajeno v ročko in sekundarni sistem verige.

PREBERITE ŠE: Prvi električni motor z več kot 200 kilometri dosega – Johammer J1

Cene se gibljejo okrog dva tisoč evrov in ne vključujejo kolesa. Več si lahko preberete na uradni spletni strani Krankedbikes.com.

Dodatne Informacije

Več informacij: http://krankedbikes.com/

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!