Kupuješ novo uro? To je fenomenalna izbira

Z nakupom ure boste prispevali k reševanju želv.

Ali ste po kakšnem naključju prišli do spoznanja, da potrebujete novo uro? Ker na trgu kar mrgoli zapestnega nakita, smo se odločili, da vam pomagamo pri izbiri.

Če želite uro uporabljati tudi ob potapljanju in plavanju, je vodoodporni model DS Action Diver Powermatic 80 STC Special Edition, ki ga je izdelalo podjetje Certina, prava izbira za vas. Uro, ki jo bo mogoče dobiti v treh različnih barvnih različicah, lahko uporabljate do globine 300 metrov.

Katera barvna različica vam je najbolj po godu?
Katera barvna različica vam je najbolj po godu?

Z nakupom Certinine naprave ne boste razveselili le sebe, ampak boste naredili nekaj dobrega tudi za živali. Da, prav ste prebrali! Podjetje je namreč sklenilo partnerstvo z organizacijo Sea Turtle Conservancy, ki se ukvarja z varovanjem morskih želv. Del prihodkov od prodaje bo zato šel v dobrodelne namene.

Z nakupom ure boste prispevali k reševanju želv.
Z nakupom ure boste prispevali k reševanju želv.

Če se odločite za nakup ure DS Action Diver Powermatic 80 STC Special Edition, boste v zameno dobili lepo okrašeno zapestje, hkrati pa boste ravnali družbeno odgovorno in vedno poznali odgovor na vprašanje “Koliko je ura?” Sliši se sijajno, kajne?

Za uro bo treba odšteti 795 švicarskih frankov oziroma 676 evrov. Od junija naprej jo lahko naročite tukaj.

Dodatne Informacije

Več informacij:
certina.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Meissen x adidas ZX8000: adidas je predstavil superge iz porcelana