fbpx

Kakovosten prigrizek na poti – vedno na dosegu roke

Zadnjič posodobljeno: :

Malica je obvezen del vsakodnevne prehrane. Priporočljivo je, da jo pojeste vsaj dvakrat na dan, v dopoldanskem in popoldanskem času. Hiter tempo življenja in pomanjkanja časa sta pogosto glavna krivca, da nam za pripravo malice pogosto zmanjka časa. In ko se oglasi naš trebušček, se pogosto predamo grickanju nezdravih živil.

Uživanje kvalitetnih in zdravih prigrizkov je izjemno pomembno za pravilno delovanje metabolizma, zato je prav, da sebi in celotni družini zagotovimo hranljive in lahko prigrizke, ki nas bodo nasitili in nam dali energijo. Zato sta sadje in zelenjava najbolj logični izbiri.

Najbolj priročen sadež za malico na poti je zagotovo jabolko, a žal vam ne bo dalo dovolj energije, ki jo potrebujete, če želite ostati aktivni in zbrani. Zagotovo je bolje, da v torbo pospravite še kakšno drugo sadje, kot na primer banana, hruška, kivi, mandarina … Vendar niti pomisliti ne želite, kaj s tem tvegate, če se bo tovrstno sadje v torbi potlačilo.


Rešitev so vsekakor doma in vnaprej pripravljeni smutiji. A tudi to od vas zahteva čas za rezanje in lupljenje sadja, čiščenje blenderja in pulta … Le kdo si to želi zjutraj, ko ste v tekmi s časom, da boste pravočasno prišli v službo in pred tem oddali otroka v vrtcu? Rešite so že pripravljeni prigrizki, ki jih pripravlja strokovna ekipa tehnologov blagovne znamke Nutrino Lab, ki s svojim znanjem in domišljijo prispevajo k raznolikosti okusov, uravnoteženosti hranilnih lastnosti in varnosti končnega izdelka.

Zdravi prigrizki Nutrino Lab so narejeni iz 100 % sadja in zelenjave. Zdravi za vaše telo, brez dodanega sladkorja, aditivov, umetnih barvil in glutena. Nutrino Lab prigrizki so na voljo v različnih sadnih kombinacijah in tudi mešanicah različnega sadja s korenčkom, ingverjem, špinačo ali peso. S prigrizki Nutrino Lab boste poskrbeli za kvalitetno in zdravo prehranjevalno rutino.

Poleg tega so enostavni za uporabo na poti in ob vseh vaših dnevnih aktivnostih. Preprosto odvijete pokrovček, skviZZnete in uživate v slastnem prigrizku iz 100 % sadja in zelenjave.

SkviZZni!

Zdravi prigrizki Nutrino Lab v fantastični embalaži različnih barv omogočajo, da le odvijete pokrovček, skviZZnete in uživate v edinstvenih sadnih kombinacijah in najljubših okusih, pa naj gre za jabolko, mango, papajo, banano, breskev, borovnico, češnjo, rdečo peso… ne glede na to kje ste, saj gredo v vsako torbo. In ne skrbite, vsebina se ne more razliti, zato jih lahko vedno vzamemo na sestanek, vadbo ali zaužijete na poti.
Za malico ni napačnega časa in če je še zdrava, potem vemo, da delamo prav zase in za svoje telo, še posebej, če upoštevamo, da je en paket sadnega prigrizka Nutrino Lab enakovreden enemu kozarcu zmiksanega sadja. Sadne kombinacije razbijejo monotonost, so totalno kul in poskrbijo za zadovoljstvo, ki vam ga ne bo žal, saj vsako pakiranje vsebuje 100% sadje in zelenjavo, brez dodatkov, sladkorja in glutena.
Navdušeni boste, ko jih boste videli, predvsem pa, ko jih boste poskusili.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.