fbpx

Kyocera Digno Rafre: pametni telefon, ki ga lahko operemo z milom

Pametni telefon Kyocera Digno Rafe

Japonci so izpričani bacilofobi, torej ljudje, ki so obsedeni z bacili in umazanijo. In verjetno ste že slišali, da na naših pametni telefoni domuje umazanija, bakterije in celo iztrebki. Med njimi tudi koliformne bakterije, ki jih najdemo v blatu in lahko povzročijo okužbe prebavil. Zato so pri japonski Kyoceri razvili pametni telefon, ki ga lahko po mili volji umivamo. Vodoodporni telefoni na Japonskem sicer niso nič novega, a do sedaj nobenega ni bilo moč sčistiti zares temeljito, torej tudi z milom in krtačo. Kyocero Digno Rafre pač lahko!

Pametni telefon Kyocera Digno Rafre je ustvarjen za vse pogoje, tudi blatne, saj se ne ustraši umivanja s tekočo vodo. Še več, prav nič mu ne škodi niti milnica. Z milom ga lahko umijemo do več kot 700-krat, kar v praksi pomeni, da bo celoten življenjski cikel ostal čist. A poleg skrbi, da ne pridemo v stik z nevarnimi bakterijami, Kyocera Digno Rafre skrbi tudi za to, da z njim tekoče izvajamo vse operacije, ki so v domeni najnovejših pametnih telefonov.

PREBERITE ŠE: LG Zero: peresno lahek kovinski pametni telefon


Pametni telefon Kyocera Digno Rafre krasi 5-palčni zaslon ločljivosti 1280 x 720 slikovnih točk, operacijski sistem Android 5.1, 2 GB sistemskega pomnilnika, za zajem fotografije je zadolžen fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk, pri življenju pa 10,1-milimetrski mobilnik ohranja baterija s kapaciteto 3000 mAh. Na Japonskem ga bodo prodajali za okoli 425 evrov. Drago? Kot pravijo, zdravje nima cene.

Dodatne Informacije

Več informacij:
global.kyocera.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.