fbpx

Lampster – namizna svetilka kot humanoidni robot

Namizna svetilka Lampster

Namizna svetilka Lampster ni lik iz filma Stvor Johna Carpenterja, ampak namizna svetilka v podobi humanoidnega robota, izdelana iz predelane stare luči za traktor. Pod zabavne svetilke, ki so postale pravi hit na platformi za množično financiranje Kickstarter, se je podpisal ameriški Radu & Andrew, reciklirani kos starega železa, ki vam ga ukrojijo po željah, pa dobite za 140 evrov.

Lampster je namizna svetilka, s katero se lahko po prikupnosti kosa le namizna svetilka Baymax, navdahnjena z likom animirane risanke Veličastnih 6. Ta humanoidni robot, ki zbira zagonska sredstva na Kickstarterju, je izdelan iz zavrženih starih traktorskih luči, v katere je podjetje iz San Francisca vgradilo prilagodljive LED-žarnice (ena je bela zatemnilna LED-sijalka, druga RGB LED-ica, ki jo lahko upravljate tudi s pametnim telefonom), ki lahko med drugim utripajo v ritmu glasbe, svetilka pa se lahko uporabi tudi kot stojalo za slušalke.

PREBERITE ŠE: Baymax – namizna svetilka iz animiranega filma Veličastnih 6


Vsaka namizna svetilka Lampster je unikatna in ukrojena po meri, da se kar najbolj poda k slogu prostora in vaši osebnosti, glava robota, ki je vir svetlobe, pa je kakopak obračljiva.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.