fbpx

Lancôme x Chiara Ferragni: spogledljiv sijaj, Chiarin način!

Lancômova globalna muza Chiara Ferragni, ki je s svojim uspehom postala vzor in zgled drugim, se predstavlja s svojim prvim sodelovanjem na področju ličil. Chiara Ferragni, ki ima na Instagramu več kot 16 milijonov sledilcev, je podjetnica in mama ter prava mednarodna ikona v naši digitalni dobi, v kateri smo vsi vedno povezani s spletom.

Chiara, ki je bila predmet dveh študij primera na Harvardu in je po mnenju revije Forbes največja modna vplivnica, je svoj prepoznaven značilen slog, dinamičen urban življenjski slog in igrivo domišljijo oživela v svojem prvem neustavljivo igrivem sodelovanju na področju ličil s podjetjem Lancôme. Njeni čudoviti in ekskluzivni izdelki, od katerih je prav vsak poseben, so nekaj, v kar se bodo zasvojenci z lepoto zaljubili.

Ekskluzivni izdelki Lancôme x Chiara Ferragni
Ekskluzivni izdelki Lancôme x Chiara Ferragni

Spogledujoče se sijoče oči njene takoj prepoznavne modne linije kukajo iz pakiranja palete za ustnice in oči v kovinsko rožnati barvi, nato pa pomežiknejo trem ekskluzivnim odtenkom rdečila za ustnice L’Absolu Mademoiselle Shine, trojcu tekočih rdečil za ustnice L’Absolu Lacquer in omejeni maskari Hypnôse Drama.

Paleta Flirting Palette
Paleta Flirting Palette

Nova paleta Flirting Palette je junak linije z zelo močnim instagramovskim dejavnikom zahvaljujoč bleščečemu učinku, združenem z logotipom oči linije Chiare Ferragni. Sijoče in rožnato kovinske odtenke, ki pustijo vtis in so jih navdihnile nujne potrebščine, ki jih najpogosteje uporablja, se srečajo z embalažo omejene izdaje, ki jo je oblikovala Chiara, da poudarijo drzen pomežik oči njenega logotipa.

Galerija: Lancôme x Chiara Ferragni

Dodatne Informacije

Več informacij:
lancome.com in theblondesalad.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!