fbpx

Lanterna Uma: Prenosna svetilka in zvočnik v enem

Prenosna lanterna UMA

Pri Pablo Designs so predstavili novo linijo prenosnih svetil Uma. Prenosna lanterna, ki je tudi zvočnik, združuje LED tehnologijo in brezžično ozvočenje ter tako nudi 360 stopinj obojega – zvoka in svetlobe.

Oblikovanje svetilke Uma, ki nakazuje na tradicionalno lanterno, s subtilno svetlobo in glasbo po našem okusu pričara sproščen ambient, idealen za poletne piknike, večerna druženja in branje v postelji. Uma je opremljena z na dotik občutljivim senzorjem za nadzor glasnosti in kolescem za nadzorovanje svetlobe ter tako omogoča brezskrbno uživanje. Svetilko pa lahko s pomočjo brezžične Bluetooth povezave nadzorujemo celo preko mobilnih naprav. Prepriča tudi njena zunanjost, saj minimalistična svetilka predstavlja sodoben dodatek za dom, ki interierju prida pridih sodobnega in prečiščenega.

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.