Legendarna znamka Kiehl’s Since 1851 končno tudi v Sloveniji

Kiehl’s Since 1851, legendarna newyorška lekarna in proizvajalec visokokakovostnih izdelkov za nego kože in las, je 10. oktobra odprl svoja vrata v Ljubljani. Priljubljeno in svetovno znano blagovno znamko je mogoče dobiti na kozmetičnem oddelku v Maxiju.

Kiehl’sova klasična dediščina in posvečanje kupcem sta bistvo vsakega izdelka ter storitve v 162 let dolgi zgodovini podjetja. Vse, od raziskovanja sestavin in preizkušanja varnosti izdelkov do notranje ureditve lokalnih trgovin, je podrejeno individualnim potrebam kupcev v lokalnih skupnostih. V mislih imajo vedno naslednji cilj: odgovoriti na želje kupcev v skrbno urejenem, poučnem prostoru z dokazano učinkovitimi izdelki za nego, ki jih z velikim veseljem uporabljajo njihovi zvesti kupci po celem svetu.

Kiehl's že 162 let razveseljuje s svojimi izdelki.
Kiehl’s že 162 let razveseljuje s svojimi izdelki.

S prizadevanjem za prepoznavno ureditev trgovin ostaja Kiehl’s Since 1851 zvest svoji dediščini tudi v
smislu vrhunske ravni storitev, ki jih nudi kupcem v 63 državah po svetu (Slovenija bo 64) v več kot 232 Kiehl’sovih trgovinah. Vsak član Kiehl’sovega prodajnega osebja je seznanjen z načinom pristopa h kupcem, ki ga podjetje zagovarja, in je poleg poznavanja sestavin, formul in lekarniške tradicije usposobljen tudi za predpisovanje tretmajev ter režima nege kože in las v skladu z individualnimi potrebami kupcev.

Prodajno osebje vam bo znalo svetovati pravi režim negovanja kože in las.
Prodajno osebje vam bo znalo svetovati pravi režim negovanja kože in las.

Kiehl’sova trgovina v Ljubljani, ki se nahaja na eni najboljših lokacij, kjer se družabno življenje odvija že 47 let, v prodajnem prostoru pravkar prenovljenega pritličja Maxija, bo v lokalno skupnost vnesla delček prvotne newyorške lekarne. Tako kot v ostalih Kiehl’sovih trgovinah bodo tudi na tem prodajnem mestu v Ljubljani podpirali pobudo »Preizkusite, preden kupite«, s katero so pred 29 leti začeli v glavni trgovini v New Yorku, nanaša pa se na preprosto vračilo izdelkov z zagotovljenim vračilom denarja. S tem se je Kiehl’s jasno ločil od konkurence in dosegel prepoznavnost na trgu ter pridobil zveste oboževalce.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kiehls.com, instagram.com/kiehls.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Smejte se in svet se bo smejal z vami: širite pozitivno energijo z nasmehom