fbpx

LEGO vam omogoča, da si lastite miniaturni Fiat 500, ikono italijanskega avtomobilskega oblikovanja

Ikonični avtomobil Fiat 500F lahko zdaj sestavimo kar iz LEGO kock.

Model “Cinquecento” podjetja Fiat bo za vedno ostal v srcih veliko ljudi. Predvsem Italijanov, tako po narodnosti kot po duši. Ikonični stari Fiat so sicer že zamenjali novejši Fiati 500, spomine na tisto “pravo” različico 500F pa bomo lahko zdaj obujali v obliki seta LEGO kock Fiat 500 Creator Expert. V njem bomo lahko iz 960 kock sestavili izjemno podroben modelček tega legendarnega avtomobila iz 60. let prejšnjega stoletja.

LEGO Fiat 500 bo tudi sam prava paša za oči. Poskrbljeno je za vsak detajl. Od odpirajočih se vrat, podrobne notranjosti pa do premične strehe in pokrova vozila, v katerem se skriva rezervno kolo. Na prtljažniku je nameščen kovček s pripomočki za slikanje, poleg pa seveda dobimo stojalce in slikarsko platno, na katerem je slika Fiata 500 zraven rimskega Koloseja. Če “prtljažnik” odpremo, zagledamo umetelno izdelan motor na zračno hlajenje. Ta sicer ne bo sam od sebe poganjal avtomobila, je pa to tudi ena stvar, ki bi temu setu manjkala do popolnosti. Tale luštkani komplet je mogoče kupiti v spletni trgovini LEGO za 89,99 evra.

Galerija: LEGO Fiat 500

Dodatne Informacije

Več informacij:
lego.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!