fbpx

Leica x Monclair: Sodelovanje, ki je pričaralo prelep retro fotoaparat

Naj živi Leica! Iz sodelovanja znamk Moncler in Leice se je rodil fotoaparat vintage videza, s katerim bomo vsekakor opaženi.

Z najnovejšim sodelovanjem, so pri Leici želeli združiti starodoben dizajn, inovativno tehnologijo in odlično fotografijo. To jim je tudi uspelo. Čudovit črtast videz so oblikovali pri kultnem Moncleru, proizvajalcu alpinistične opreme, pri katerem so leta 1972 oblikovali tudi legendarno opremo francoske smučarske reprezentance, prvi pa je osveženo Leico preizkusil fotograf Fabien Baron, ki je v ta namen odpotoval na daljno Greenlandijo. Fotografije fotografa, ki je nekoč sodeloval tudi s slovitim Andyjem Warholom, so se v reviji Interview združile v izjemno serijo “Monuments”, ki bo predstavljena tudi na londonskemu Frieze Art Week.

PREBERITE ŠE: Miza za ročni nogomet »I love to kick« je zadetek v polno. Za vas in za naravo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.lavidaleica.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.