fbpx

LetZ Zep

Še en koncert tribute skupine se nam obeta v Cvetličarni. Tokrat bodo mojstri oponašanja pričarali čisto pravo kopijo skupine Led Zeppelin. LetZ Zep velja za najbolj znano in prestižno tribute to skupino. Sam Robert Plant je ob obisku koncerta dejal, da je bila izkušnja zelo nenavadna, saj je ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Cvetličarna, Kranjčeva 20, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
15 evrov v predprodaji, 18 na dan koncerta.

Še en koncert tribute skupine se nam obeta v Cvetličarni. Tokrat bodo mojstri oponašanja pričarali čisto pravo kopijo skupine Led Zeppelin. LetZ Zep velja za najbolj znano in prestižno tribute to skupino. Sam Robert Plant je ob obisku koncerta dejal, da je bila izkušnja zelo nenavadna, saj je bilo tako, kot bi na odru zagledal sebe. Na njihovem repertoarju lahko najdemo več kot petdeset uspešnic skupine Led Zeppelin. Fantje tako pokrivajo ves glasbeni opus skupine, ki je zaznamovala glasbeno zgodovino. Tako bomo slišali uspešnice, kot so Black Dog, Rock and Roll, Gallows Pole, Babe I’m Going to Leave You, Kashmir, Stairway to Heaven in mnoge druge. Skupina LetZ Zep je bila na turnejah z glasbeniki, kot so Ozzy Osbourne, Roger Daltrey, Steve Hackett, Dr. Feelgood in Uriah Heep ter mnogimi drugimi. Kakovost glasbenikov je jasna, saj posnemajo izvirnike do take potankosti, da jih tudi najbolj izkušeni poznavalci zelo težko ločijo od kopije. Nastopili so tako na festivalskih odrih, kot tudi v najprestižnejših klubih v Španiji, Grčiji, Italiji, Franciji, Nizozemski, Belgiji, Veliki Britaniji, na Madžarskem, v Rusiji, na Irskem, v Avstraliji, Novi Zelandiji, Braziliji … in tokrat prvič tudi pri nas.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.