fbpx

LG Watch W7: mehanični kazalci nad zaslonom

LG Watch W7 je nove vrste tič, saj ni samo pametna ali samo klasična ura, je namreč "hibridna". Kombinacija pameti s klasiko?

Notranji del ure  LG Watch W7 je en velik barvni in na dotik občutljivi 1,2-palčni zaslon z luknjico v sredini, skozi katero je speljan mehanizem mehaničnih kazalcev. Kot pametna ura z delujočim zaslonom zdrži največ do dva dneva, mehanična kazalca pa imata dovolj energije, da čas kažeta kakšnih sto dni.

LG Watch W7
LG Watch W7

Ohišje ure ni samo klasične oblike, je tudi iz nerjavečega jekla, zaslon pa je zaščiten s kristalnim safirjem. LG Watch W7 ni zamenjava za športne ure, tozadevno pa ni v isti kategoriji niti z najbližjimi tekmeci v kategoriji pametnih ur. Nima namreč tipala srčnega utripa, sprejemnika GPS, NFC-ja in samostojne možnosti priklopa v mobilno omrežje. Vseeno pa bo “koštala” 450 dolarjev, kar je okoli 400 evrov.

Galerija slik – LG Watch W7

Dodatne Informacije

Več informacij:
lg.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!