Linija ur OTO: bolj edinstveno ne gre

Zadnjič posodobljeno: :

Katere ure vas bolj navdušujejo? Tiste s klasičnim dizajnom, ki odražajo elegantnost, ali tiste, ki predstavljajo novodobno umetnost? Če ste bolj naklonjeni slednjim, smo morda našli vašo naslednjo uro.

Oblikovalec Andy Kurovets, ki veliko pozornosti posveča uram, je zasnoval linijo izdelkov OTO. Linijo sestavljata dve uri, ki se od tradicionalnih sorodnic razlikujeta predvsem po videzu številčnice.

Kurovets je ob tem povedal, da je v preteklosti svoje koncepte že delil z različnimi proizvajalci ur. Ti so bili sicer navdušeni nad edinstvenim dizajnom, a hkrati poudarili, da se ure ne bi obnesle na množičnem trgu. Oblikovalec svojo prednost vidi ravno v tem, zato se je odločil, da uvede lastno blagovno znamko.

Modela Aspiration in Cutting Edge uporabniku omogočata, da se poistoveti z oblikovalčevimi zamisli. Prvi odraža posameznikovo željo po novih dosežkih, medtem ko je drugega navdihnila želja po premikanju meje mogočega.

Galerija – Linija ur OTO

Dodatne Informacije

Več informacij:
andykurovets.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ikeina blazina FÄLTMAL, ki se spremeni v nosljivo odejo