fbpx

Ljubezensko pismo za tvojega valentina: če mu to pošlješ, potem poznaš resnično ljubezen!

Zate smo pripravili čudovito ljubezensko pismo, ki ga lahko pošlješ s svojemu valentinu. Če tudi ti doživljaš tole, potem si spoznala resnično ljubezen! Zraven pripni še kakšno vajino ljubko fotografijo in si zmagala!

Dragi moj!

Ne potrebujem vseh teh romantičnih stvari – rož, čokolad, vse to je drugotnega pomena. Zakaj? Ker si TI najboljše darilo, kar sem jih kdaj dobila.
Prišel si v moje življenje, nepričakovano. S teboj je vsak dan valentinovo, polno smeha, pustolovščin, ljubezni. Ni pomembno, kje sva, samo da si ti ob meni. Si kakor čarobni prah, ki polzi po mojem telesu. Se me dotika in objema vsak trenutek, ko sem s teboj ali le mislim nate.

Ne morem verjeti, koliko časa sva že drug ob drugem. Ko sva se prvič srečala, nisem imela pojma, da bova zdržala tako dolgo in šla skozi toliko različnih ovir v življenju. Nič naju ni premagalo, temveč so naju vse težave in problemi še bolj povezali. Čas naju ni spremenil, ampak nama je omogočil, da rasteva drug ob drugem.

Ko te gledam, imam občutek, da sem morala narediti nekaj res posebnega v življenju, da sem te lahko spoznala in se zaljubila vate.
Ljubezen je že od nekdaj poskočna vožnja, polna ovir in različnih srčnih utripov, a ob tebi se počutim varno. Daješ mi občutek, da sem ti dovolj takšna, kot sem.

Zdaj vem, odprl si mi oči in mi pokazal, kako preprosta je v resnici ljubezen. Dve zaljubljeni in večno zaljubljeni srci – ti in jaz.
Hvaležna sem, da nobeno od mojih prejšnjih razmerij ni trajalo, če bi, ne bi spoznala tebe.

Prvič v življenju vem in vidim, tisto, tisti občutek, ki pravi, za vedno. Prihodnost ni negotova, ne bojim se je več, ker si ti ob meni. Komaj čakam vsak trenutek, da vidim, kaj nama ponuja življenje. Kaj ima shranjeno le za naju, da doživiva in raziščeva.

Praviš, da sem te naučila ljubiti, ampak resnica je, da si ti pokazal meni, kako se ljubi. Pokazal si mi, da v ljubezni ni vedno vse popolno, a da to ne pomeni, da to ni ljubezen. Pokazal si mi, da je ljubezen, ko ljubiš nekoga z vsemi njegovimi napakami, ko odpuščaš, tudi tedaj, ko je težko in si morda oseba tega ni zaslužila. Odpustiš, ker ljubiš.

Hvala ti, da si me našel in izbral med milijoni drugih, da si začutil, da sem zate edina. Hvala, da si se podal na to pot z menoj in da dajeva oba vse od sebe, da nama uspeva. Hvala, ker si tu in me ljubiš.

Hvala, ker si moj moški, moški, ki v meni vzbuja, še vedno, na tisoče občutkov. Neverjetno! Rada te imam. Nikoli si nisem mislila, da bom našla takšno ljubezen.

To je najina ljubezenska zgodba. Prišla je nepričakovano in iz naju naredila najsrečnejša zaljubljena človeka na svetu. Hvala, ker me ljubiš ne samo danes, ampak vseh 365 dni v letu.

Tvoja valentina <3

Hvala, ker me ljubiš ne samo danes, ampak vseh 365 dni v letu.
Hvala, ker me ljubiš ne samo danes, ampak vseh 365 dni v letu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!