Ljubljana SweetSwing Festival 2018: naučite se swinga

Zadnjič posodobljeno: :

Če vas je že od nekdaj mikal swing, potem se morate udeležiti dogodka Ljubljana SweetSwing Festival 2018, kjer boste imeli možnost plesati z najboljšimi na svetu! Ta bo potekal od 7. do 11. marca v Grand Hotelu Union v Ljubljani.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Grand Hotel Union, Ljubljana

Organizator

Ljubljana SweetSwing

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 195,00 €

Če je swing vaša strast, potem se lahko tudi letos udeležite festivala Ljubljana SweetSwing Festival 2018, kjer vas bodo mojstrstva tega plesa učili najboljši učitelji swinga na svetu: Alice Mei in Remy Kouakou Kouame iz Francije, Isabella Gregorino in Pontus Persson s Švedske, Moe Saka iz Velike Britanije, Vicenzo Fesi iz Italije itd. Prav tako boste imeli priložnost udeležbe na predavanjih in pogovornih razpravah o zgodovini swinga ter glasbe. Poleg dodatnega dneva je letos novost tudi glasba v živo. Med drugim prihajata Tamás Bényei in Gramophonia Hot Jazz Orchestra z Madžarske ter Hornsgata Rambles s Švedske.
https://www.youtube.com/watch?v=IdqET4EZBzM

Dodatne Informacije

Več informacij:
lssf.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
HOFER z Nasmeškotki za Botrstvo zbral rekordnih 21.039 evrov