Ljudje, rojeni med dvema astrološkima znamenjema, so geniji, izumitelji in iskalci resnice

Če ste rojeni 21. decembra, ste strelec ali kozorog? Morda čutite energijo obeh, a vseeno se ne morete otresti občutka, da ne pripadate ne k enemu ne k drugemu. In za to obstaja razlog.

Ljudje, ki so rojeni med dvema astrološkima znamenjema, so rojeni na enega najbolj občutljivih dni v letu, na dan, ko se ena energija pretvori v drugo. Če ste torej rojeni ‘na sredini’, je vaša energija mešanica obeh znamenj, kar pomeni, da imate lastnosti obeh znamenj.

Dnevi prerokov: rojeni med ribami in ovnom (od 19. do 25. marca)

Karkoli je v glavi teh ljudi, se lahko realizira, ne da bi se tega sami zavedali. Ne samo zato, ker je njihova intuicija tako močna in lahko vidijo prihodnost, ampak tudi zato, ker lahko uresničijo svoje sanje in sanje drugih, če le ne izgubijo upanja. V tem času sta rojena tudi Glenn Close in Johann Sebastian Bach.

Lahko vidijo prihodnost.
Lahko vidijo prihodnost.

Dnevi junakov: rojeni med ovnom in bikom (od 18. do 22. aprila)

Tisti, ki so rojeni v teh dneh, želijo imeti nadzor nad vsem, še posebej na svojim življenjem. Ne predstavljajo si, kako bi bilo, če ne bi imeli te možnosti. So izmerno trmasti, pa tudi drzni in pogumni. Srce je njihov kompas, in če le prisluhnejo drugim, so lahko odlični voditelji. V teh dneh sta rojena tudi James Franco in Jessica Lange.

Želijo si imeti nadzor nad vsem.
Želijo si imeti nadzor nad vsem.

Dnevi genijev: rojeni med bikom in dvojčki (od 18. do 22. maja)

Bik je eno izmed najbolj razumnih znamenj, če pa se energija poveže z dvojčki, potem so rezultati naravnost fantastični. Inteligentne zmožnosti teh oseb so resnično nadpovprečne. Včasih gre za tako pametne ljudi, da se morajo tu in tam spustiti na trdna tla. Lahko so odlični znanstveniki, ampak morajo poslušati tudi svoje srce. V tem obdobju je rojena tudi Cher.

Inteligenca je pri teh ljudeh na višku.
Inteligenca je pri teh ljudeh na višku.

Dnevi razsvetljenih: rojeni med dvojčki in rakom (od 17. do 23. junija)

V tem času so rojeni resnično nadarjeni ljudje, ki ljubijo umetnost in lahko postanejo slavni na več načinov. Seveda pa se morajo pri tem večkrat spustiti na trdna tla. Mednje sodita tudi Nicole Kidman in Paul McCartney.

V teh dneh je rojena tudi Nicole Kidman.
V teh dneh je rojena tudi Nicole Kidman.

Dnevi morskih deklic: rojeni med rakom in levom (od 19. do 24. julija)

Ti ljudje imajo edinstven šarm in znajo začarati kogarkoli, hkrati pa so izjemno občutljivi. Na žalost je ta sposobnost velikokrat blokirana v času otroštva, ko odkrijejo svoje zmožnosti. Ker si ne želijo delati napak, svoje moči sami onemogočijo, a jih lahko ponovno aktivirajo. V tem času so rojeni tudi Jennifer Lopez, Daniel Radcliffe in Robin Williams.

Posedujejo edinstven šarm.
Posedujejo edinstven šarm.

Dnevi izumiteljev: rojeni med levom in devico (od 20. do 24. avgusta)

Najsvetlješa energija in navdih Sonca v levu sta popolna kombinacija skrajnim zmožnostmi device. To so dnevi, ko se rojevajo izumitelji. Pa ne govorimo le o znanosti, ampak o karkšnikoli ideji, ki bi lahko spremenila naša življenja, ljubezen pa je tista, ki te ideje opolnomoči. To so odlične vodje, ker imajo zdrav razum. Previdni morajo biti le pri tem, da niso preveč strogi in obsojajoči do drugih in do sebe. V tem času so bili na primer rojeni Coco Chanel, Kim Cattrall in Usain Bolt.

To so dnevi, ko se rojevajo izumitelji.
To so dnevi, ko se rojevajo izumitelji.

Dnevi škratov: rojeni med devico in tehtnico (od 19. do 25. septembra)

To so čarobna, inteligenta in lepa bitja. Perfekcionisti, ki se radi razvajajo z mirom in lepoto, pri tem pa ne pozabijo na tiste, ki jih imajo radi. Takoj ko ti ljudje najdejo svojo čustveno ravnotežje, lahko dobijo karkoli želijo. Mednje sodita tudi Bill Murray in Will Smith.

Čarobna, inteligenta in lepa bitja
Čarobna, inteligenta in lepa bitja

Dnevi iskalcev: rojeni med tehtnico in škorpijonom (od 21. do 24. oktobra)

To so ljudje, ki se ženejo za resnico. So marljivi in so za svoje cilje pripravljeni trdo delati. Skoraj vedno najdejo pot do cilja. Imajo velik potencial, to jim lahko preprečita le ozkoglednost in preveliko osredotočanje na eno samo stvar. Če najdejo ravnotežje med ljubeznijo in naklonjenostjo, so lahko zelo ustvarjalni, kot na primer Pablo Picasso in Weird Al Yankovich.

To so ljudje, ki se ženejo za resnico.
To so ljudje, ki se ženejo za resnico.

Dnevi kentavrov: rojeni med škorpijonom in strelcem (od 20. do 23. novembra)

Lahko motivirajo in lahko manipulirajo. Njihove edinstvene moči jih naredijo zmožne za prav vsako nalogo, ki jo ima marsikdo za nemogočo. Praktični in čustveni lahko dosežejo cilje, če le ohranjajo ravnotežje med tem, kar želijo, in tem, kar potrebujejo. Znani ljudje, rojeni na te dni, so Calvin Klein, Jodie Foster in JFK.

Lahko motivirajo in lahko manipulirajo.
Lahko motivirajo in lahko manipulirajo.

Dnevi prebujenih: rojeni med strelcem in kozorogom (od 19. do 25. decembra)

Ti ljudje se močno zavedajo vesolja okoli sebe. So preroki nove dobe. So tisti, ki lahko spremenijo vse. So praktični in so vizionarji – vidijo tisto, česar drugi ne morejo, in imajo ‘jajca’, da sledijo svojim sanjam. Nikoli ne obupajo. V teh dneh sta rojena tudi Ricky Martin in Alissa Milano.

So praktični in so vizionarji.
So praktični in so vizionarji.

Dnevi voditeljev: rojeni med kozorogom in vodnarjem (od 18. do 21. januarja)

Močni in drzni, edinstveni in ekscentrični. Za vse lahko najdejo rešitev, če le imajo motivacijo. So izredno pametni in odločni in v vsakem lahko vzbudijo željo po še. Zanje obstaja le zmaga. So trmasti in zelo zvesti vsemu, v kar verjamejo. Med njimi je tudi Christian Dior.

Drzni, edinstveni in ekscentrični
Drzni, edinstveni in ekscentrični

Dnevi vil: rojeni med vodnarjem in ribami (od 17. do 20. februarja)

Čeprav se zdi, da spadajo v nek drug svet, se lahko zlahka zlijejo z nami in privabijo neverjetno moč in bogastvo. Ključno je, da najdejo način, kako izraziti svoje negotovosti na konstruktiven način. Če jim to uspe, jih ne bo ustavil nihče. Mednje spadata tudi Kurt Cobain in Rihanna.

Privabijo lahko neverjetno moč in bogastvo.
Privabijo lahko neverjetno moč in bogastvo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!