DSC_1204
Utrip mesta · lokali

Današnji ritem življenja od nas zahteva vedno več in velikokrat se zgodi, da nam v vrtincu neskončnih opravkov zmanjka časa za drobne stvari, ki nam pomenijo največ. Slovenska kava za s sabo Coffee O’Clock poskrbi, da med vsakodnevnim hitenjem uspemo ustaviti tok misli samo za trenutek. Za to poskrbita prijazen nasmeh prodajalca izza tricikla in prikupen lonček za s sabo, iz katerega veje omamen vonj po žlahtni kavi.

Coffee O’Clock
Različne lokacije po centru mesta
Ljubljana
+386051 612 962
Podhod železniške postaje Ljubljana: pon - pet: 5:15 - 16:00
Parkirna hiša Meksiko (Klinični center): pon - pet: 6:15 - 16:15
Center (Pogačarjev trg - Plečnikove Arkade na Tržnici): od sredine februarja do decembra:
pon - pet: 7:00 - 17:00, sob: 8:00 – 16:00

Kava za s sabo Coffee O’Clock nam v času nenehnega hitenja iz ene točke do druge ponuja kakovosten predah in nas vsaj za trenutek postavi v sedanjost. Coffee O’Clock očara z nostalgičnim konceptom ulične prodaje iz triciklov in nudi čudovito osebno noto, saj nam prodajalec kave z nasmeškom in lepimi željami pripravi kavo po našem okusu. Zapeljiv vonj, ki se širi iz lično oblikovanega lončka, in omamen okus, ki pospremi vsak požirek žametne tekočine, pa nas zagotovo vsaj za nekaj časa prestavita v stanje miru in ugodja. Coffee O’Clock je ekipa strastnih ljubiteljev kave, ki jih žene želja, da bi z vonjem sveže mlete kave napolnili vse kotičke mestnih ulic. Iz svojih triciklov nam z veseljem postrežejo espresso, machiatto, capuccino, kavo z mlekom, latte macchiato (belo kavo) in kavo z okusom (irish, french vanilla, kokos, čokolada, lešnik, karamela).

PREBERITE ŠE: Okrepčevalnica Luda: Fine jedi po dostopnih cenah

Odpri galerijo
Luft kavica & zabavica Luft: kavica & zabavica nad Mariborom Okrepčevalnica Luda Okrepčevalnica Luda: Fine jedi po dostopnih cenah Celebration. Hands holding glasses making toast. Kam na romantično večerjo v Ljubljani organic-Garden Slovenska kuhinja Organic Garden ·