fbpx

Coffee O’Clock: Slovenska kava za s sabo iz tricikla

Današnji ritem življenja od nas zahteva vedno več in velikokrat se zgodi, da nam v vrtincu neskončnih opravkov zmanjka časa za drobne stvari, ki nam pomenijo največ. Slovenska kava za s sabo Coffee O’Clock poskrbi, da med vsakodnevnim hitenjem uspemo ustaviti tok misli samo za trenutek. Za to poskrbita prijazen nasmeh prodajalca izza tricikla in prikupen lonček za s sabo, iz katerega veje omamen vonj po žlahtni kavi.

Osnovne Informacije
Naslov
Coffee O’Clock
Različne lokacije po centru mesta
Ljubljana
Povezava
Urnik
Podhod železniške postaje Ljubljana: pon - pet: 5:15 - 16:00
Parkirna hiša Meksiko (Klinični center): pon - pet: 6:15 - 16:15
Center (Pogačarjev trg - Plečnikove Arkade na Tržnici): od sredine februarja do decembra:
pon - pet: 7:00 - 17:00, sob: 8:00 – 16:00
Kontakt
+386051 612 962

Kava za s sabo Coffee O’Clock nam v času nenehnega hitenja iz ene točke do druge ponuja kakovosten predah in nas vsaj za trenutek postavi v sedanjost. Coffee O’Clock očara z nostalgičnim konceptom ulične prodaje iz triciklov in nudi čudovito osebno noto, saj nam prodajalec kave z nasmeškom in lepimi željami pripravi kavo po našem okusu. Zapeljiv vonj, ki se širi iz lično oblikovanega lončka, in omamen okus, ki pospremi vsak požirek žametne tekočine, pa nas zagotovo vsaj za nekaj časa prestavita v stanje miru in ugodja. Coffee O’Clock je ekipa strastnih ljubiteljev kave, ki jih žene želja, da bi z vonjem sveže mlete kave napolnili vse kotičke mestnih ulic. Iz svojih triciklov nam z veseljem postrežejo espresso, machiatto, capuccino, kavo z mlekom, latte macchiato (belo kavo) in kavo z okusom (irish, french vanilla, kokos, čokolada, lešnik, karamela).

PREBERITE ŠE: Okrepčevalnica Luda: Fine jedi po dostopnih cenah

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.coffeeoclock.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.