Cube Burger ponudba
Utrip mesta · kulinarika

Na Letališki cesti v Ljubljani se je odprla nova okrepčevalnica, ki nam ponuja izbiro prvovrstnih jedi s pravega žara na oglje, slastnih osvežujočih solat ter odličnih burgerjev brez primerjave. Ker v Ljubljani primankuje kvalitetne in raznovrstne hitre prehrane, sta se prijatelja Dejan in Zoran odločila odpreti restavracijo, kjer lahko potešimo našo lakoto s kakovostno “hitro hrano”.

Cube Burger
Letališka cesta 3D
Ljubljana
041 513 514
Odpiralni čas: pon. - sob. od 10. 24. ure, ned. in prazniki zaprto

Ljubitelja jedi z žara stavita na svežino, pestro ponudbo in meso izključno slovenskega porekla. Poleg slastnega “Cube Burgerja” za najbolj lačne, v pisani ponudbi najdemo tudi piščančjega “Pohančka”, vegeterijanski “Vege Burger”, za vse tiste, ki pazijo na linijo, pa je na voljo tudi polnozrnati “Light Burger”. Bogata ponudba poskrbi tudi za vse tiste, ki se izogibajo kruhu, saj jih na meniju pričakujeta piščančji in puranji file z bučkami ter paradižnikom. Polnjena vešalica bo idealna izbira za vse, ki obožujejo polnjeno svinjsko meso, kajmak in čebulo ter jim za okusen obrok ne bo odveč počakati kakšno minuto dlje. Največji ponos okrepčevalnice pa je vsekakor po tartufih dišeči “Roastbeef”, ki ga postrežejo v popečeni polnozrnati ciabatti, obloženi z namazom iz tartufov, svežo rukolo in slastnim brie sirom.

Solata s pohanim piščancemOdpri galerijo
cudaske-vodke Vodke najbolj čudaških okusov Prekonočni kosmiči Zdrav zajtrk iz ovsene kaše, ki se sam pripravi čez noč Granatno jabolko Kulinarične dobrote, ki prinašajo srečo Uravnoteženo kosilo za s sabo Nasveti za bolj zdravo prehranjevanje v službi · · ·