Kavarna Dobnik
Utrip mesta · kulinarika · Utrip mesta · lokali

Čokoladni atelje Dobnik, poznan po prvovrstnih čokoladnih dobrotah, je v centru Ljubljane odprl novo kavarno. Ta je dobila svoj prostor v nekdanji kavarni Maček. Za podobo lokala so poskrbeli AKSL Arhitekti in tako ustvarili sodoben interijer z retro pridihom, ki očara s cvetličnimi tapetami, simpatičnimi svetili, ogledali ter kaminom, ob katerem se bodo lahko gostje pogreli v mrzlih mesecih.

Kavarna Dobnik
Cankarjevo nabrežje 19
Ljubljana
01 42 53 141
od ponedeljka do nedelje od 08.00 do 24.00

V Kavarni Dobnik ne manjka edinstvenih dobrot: privoščite si lahko italijanski espresso Illy ter speciality kavo Iconic, Dobnikove sladke uspešnice v obliki sladic, tortic in domačih naravnih sladoledov, navdušujejo pa tudi z novo ponudbo odličnih koktajlov, izborom kraft piv, penin, slovenskih vin, vrhunskih viskijev ter ostalih žganih pijač. Pijača, ki jo boste stežka spregledali, je nedvomno čokoladni džin tonik, ki sliši na ime Beefeater Chocolate Twist.

Ponudba poleg že naštetih sladkih dobrot zajema še slano, juhe in sendviče, strežejo pa tudi zajtrke.

Galerija – Kavarna Dobnik

Kavarna DobnikOdpri galerijo
1200 Gordon Ramsay vam pokaže, kako pripraviti popoln steak Taste-dinara-kasko-desserts-1 Sladice, kot jih še niste videli Wine bar Šuklje v Ljubljani Wine bar Šuklje: vrhunska vina iz Bele krajine in Francije shutterstock_407805769 Hrana, ki se je izogibajte, preden greste na letalo · · · ·