Napovednik za dokumentarec Diana, Our Mother: Her Life and Legacy

Dokumentarec Diana, Our Mother: Her Life and Legacy se dotika življenja in dela valižanske princese Diane 20 let po njeni tragični smrti. Temelji na intervjujih s princem Williamom, vojvodo Cambriškim, in princem Harryjem. Oba o svoji materi odkrito spregovorita, se ji poklonita in razložita, kako je njen vpliv oblikoval njuni življenji.

Brata William in Harry listata družinski album, ki ga je ustvarila njuna mama, pokojna valižanska princesa Diana, ter se spominjata nekaterih najbolj veselih in doživetih trenutkov svojega otroštva. Prav tako z gledalci delita tudi svoj pogled na edinstven pečat, ki ga je princesa pustila v javnem življenju, vključno z njenim dobrodelnim in humanitarnim delom.

PREBERITE ŠE: ZANIMIVA DEJSTVA O PRINCESI DIANI, KI JIH PRAV GOTOVO ŠE NISTE VEDELI

Dokumentarni film Diana, Our Mother: Her Life and Legacy vključuje tudi posamezne prispevke številnih ključnih oseb v življenju princese in nekaj novega arhivskega gradiva. Z osebnimi in intimnimi refleksijami njenih dveh sinov ter njenih prijateljev in družine (mnogi izmed njih o princesi pred tem še niso javno govorili), smo v dokumentarcu priča svežemu pogledu na princeso Diano, ikono, ki se je dotaknila življenj mnogih ljudi.
“Ta film po princeso Diano pokazal v novi luči, skozi oči dveh ljudi, ki sta jo poznala najbolje,” je dejal Nick Kent, izvršni producent pri Oxford Film and Televison.
Dokumentarec prihaja na HBO konec tega meseca.

Dodatne Informacije

Več informacij:
hbo.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10+ izvrstnih serij, ki jih lahko brezplačno gledaš takoj zdaj!