Restravracijo Majmun vodijo igralci iz filma Šiška Deluxe.
Utrip mesta · lokali

Restavracija Majmun v stavbi medijske hiše POP TV vas vsak dan vabi, da potešite lakoto z njihovimi slastnimi jedmi, v decembru pa vam lahko pripravijo nepozabno praznično zabavo s sodelavci.

Majmun
Kranjčeva 26
1000 Ljubljana
041 989 034
Delovnik med 7.00 in 22.00, sobote med 9.00 in 17.00, nedelje in prazniki zaprto.

V restavraciji Majmun vas pričakujejo dnevno sveža kosila in priljubljene jedi, kot so pica, burger, rebrca in perutničke. Na svoj račun boste prišli tudi ljubitelji solat, testenin, sladic in roastbeefa. Restavracijo vodijo uveljavljeni gostinci, katerih obrazi so vam zagotovo znani. Gre namreč za glavne junake filmske uspešnice Šiška Deluxe.

PREBERITE ŠE: Nostalgija – ljubljanski lokal, ki vas popelje v preteklost

Decembrska zabava, prilagojena vašim željam

V restavraciji Majmun so sicer z mislimi že pri decembrskem rajanju. Vabijo vas, da s sodelavci praznujete pri njih, prostora je za kar 150 ljudi. Na zabavi vam bo prijetno tudi na ogrevani terasi. Odmislite lahko tudi organizacijo vseh pomembnih stvari za dobro decembrsko zabavo, saj po želji poskrbijo za Dj-ja, bend, fotografiranje zabave, hostese in celo standup nastope. Če si za zabavo zaželite kaj drugačnega od njihove običajne ponudbe, meni z veseljem prilagodijo vašim željam in tudi proračunu. Prav tako je prilagodljiv tudi delovni čas. ”V vsakem primeru bomo naredili vse, da se boste imeli fino,” so nam še povedali v restavraciji Majmun.

Majmun – vabijo vas na decembrsko rajanje

Za vas organizirajo tudi glasbo v živo.Odpri galerijo
Restavracija HillBilly`s smokehouse Restavracija HillBilly`s smokehouse – kjer so doma jedi z ameriškega žara Picerija Verace Verace – prva picerija v Ljubljani, ki streže pristno napolitansko pico Slovely_SoftOpening_2048px (17) Slovelypark: V svetu dobre hrane in dobrih ljudi Ljubljanski vintage lokal Nostalgija Nostalgija – ljubljanski lokal, ki vas popelje v preteklost ·