Restavracija Putr
Utrip mesta · kulinarika · Utrip mesta · lokali

Med idejami novodobne kuhinje in surovega urbanizma, s pridihom domače topline in klasičnih receptov, je v Trzinu dobro leto nazaj zaživela restavracija Putr.

Restavracija Putr
Mengeška cesta 67
Trzin
031 634 337
Od ponedeljka do četrtka od 07.00 do 22.00, v petek od 07.00 do 23.00, v soboto od 08.00 do 23.00, v nedeljo zaprto.

Na teh idejah so v restavraciji Putr zasnovali ambient, kjer se kovina skladno spaja z lesom in tropskimi detajli. Ponudba je sestavljen iz klasičnih jedi, ki so pripravljene na moderen način s sestavinami iz celega sveta. Poleg a la carte menija ponujajo tudi vsakodnevne malice in kosila, ki imajo prav tako pridih novodobne kuhinje.

Goste razvajajo z odlično jutranjo kavico, sladkimi rogljički in slastnimi torticami izpod rok tekmovalke resničnostnega šova Master Chef Jelene Vadnjal. Njihova pestra ponudba slovenskih vin ne bo pustila nikogar ravnodušnega, z veseljem pa vam zmešajo vrhunski gin tonic, aperol spritz ali katero drugo pijačo. Zraven vam med drugim ponudijo odlično račjo pašteto ali namaz dimljene postrvi ter vam prebudijo brbončice in ljubezen do hrane.

V tem hitrem, stresnem tempu življenja je Restavracija Putr nedvomno oaza prijetnega počutja in odlične kulinarike. Obiščite jih in se prepričajte, da je “s putrom je vse boljše”.

Galerija – Restavracija Putr

Restavracija PutrOdpri galerijo
shutterstock_643604302 5 skrivnosti popolne pice (po mnenju kuharskega mojstra) siganature-terms McDonald’s v Londonu odpira svojo prvo luksuzno restavracijo Tibor Šimonka in Luka Dončić Luka Dončić je ambasador blagovne znamke POLI shutterstock_1033468240 11 slastnih tipov hrane, ki pa je lahko smrtno nevarna · · · · · ·