Posladkajmo se s petimi zvezdicami.
Utrip mesta · lokali

Hotel Triglav Bled skupaj z Restavracijo 1906 sodi med najlepše butične kotičke na Bledu. Z odličnim ambientom, nepozabno atmosfero in čudovitim pogledom na otok pričara nepozabne trenutke, ki jih bomo pomnili za vedno. Z novo teraso Restavracije 1906 pa nam z najnovejšo ponudbo lahkih poletnih kosil, prežetih z vrhunsko kulinariko, po kateri je Hotel Triglav Bled z Restavracijo 1906 tudi poznan, omogoča, da bo uživanje v čudovitem razgledu na Blejski otok še slajše.

Restavracija 1906
Kolodvorska 33
4260 Bled
00386 (0)4 575 26 10

Hotel Triglav Bled svojo tradicijo ohranja že od leta 1906. Da se duh časa nadaljuje iz preteklosti v sedanjost, poskrbijo stilsko opremljene sobe in pester program, ki vključuje tradicionalne prireditve, ki so vsako leto bolj obiskane. Najbolj romantični lahko izbirajo tudi med butično wellness ponudbo, ki preseneča z bazenom in finskima savnama, ki 24 ur na dan omogočata popolnoma zasebno atmosfero.

Restavracija 1906 je z odlično kulinarično ponudbo na najvišjem nivoju srce hotela. Kuharska ekipa pod vodstvom Chefa Andreja Rovana oživlja tradicionalne slovenske jedi ter ustvarja presenetljive kombinacije okusov, ki so prava poezija za naše brbončice. Kulinarično predajanje bo z novo zunanjo teraso s čudovitim pogledom na jezero od sedaj naprej še bolj ekskluzivno. Poseben zgodbo hotela pripovedujeta tudi vinski klub in vinska klet, ki nudita edinstveno priložnost za degustacijo najokusnejših vinskih kapljic.

Odpri galerijo

 

Foto: Jaka Šuln MALAMAČKA kavarna in vinski bar – stična točka za vse, ki cenimo vrhunske okuse Foto: The Wok The Wok: azijska restavracija v Ljubljani Foto: Anita Acman Coco Café – drugačen portoroški Cafe 1 Fantastična restavracija Oaxen Krog & Slip · ·