fbpx

Terasa Restavracije 1906 ponuja najlepši pogled na blejski otok

Posladkajmo se s petimi zvezdicami.

Hotel Triglav Bled skupaj z Restavracijo 1906 sodi med najlepše butične kotičke na Bledu. Z odličnim ambientom, nepozabno atmosfero in čudovitim pogledom na otok pričara nepozabne trenutke, ki jih bomo pomnili za vedno. Z novo teraso Restavracije 1906 pa nam z najnovejšo ponudbo lahkih poletnih kosil, prežetih z vrhunsko kulinariko, po kateri je Hotel Triglav Bled z Restavracijo 1906 tudi poznan, omogoča, da bo uživanje v čudovitem razgledu na Blejski otok še slajše.

Osnovne Informacije
Naslov
Restavracija 1906
Kolodvorska 33
4260 Bled
Urnik
Kontakt
00386 (0)4 575 26 10

Hotel Triglav Bled svojo tradicijo ohranja že od leta 1906. Da se duh časa nadaljuje iz preteklosti v sedanjost, poskrbijo stilsko opremljene sobe in pester program, ki vključuje tradicionalne prireditve, ki so vsako leto bolj obiskane. Najbolj romantični lahko izbirajo tudi med butično wellness ponudbo, ki preseneča z bazenom in finskima savnama, ki 24 ur na dan omogočata popolnoma zasebno atmosfero.

Kulinarično uživanje na terasi z razgledom
Kulinarično uživanje na terasi z razgledom

Restavracija 1906 je z odlično kulinarično ponudbo na najvišjem nivoju srce hotela. Kuharska ekipa pod vodstvom Chefa Andreja Rovana oživlja tradicionalne slovenske jedi ter ustvarja presenetljive kombinacije okusov, ki so prava poezija za naše brbončice. Kulinarično predajanje bo z novo zunanjo teraso s čudovitim pogledom na jezero od sedaj naprej še bolj ekskluzivno. Poseben zgodbo hotela pripovedujeta tudi vinski klub in vinska klet, ki nudita edinstveno priložnost za degustacijo najokusnejših vinskih kapljic.

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.