verace
Utrip mesta · lokali

“Edina gotovost v življenju so spremembe,” pravi znani rek. To velja tudi za hrano in temu reku sledijo tudi v piceriji Verace. Ta v Slovely Parku dobiva svojo mlajšo in tehnološko naprednejšo sestro Verace 2.0, ki še vedno trdno sledi napolitanski tradiciji v tistih podrobnostih, ki so najpomembnejše. In najpomembnejše za napolitansko pico so zagotovo kakovostne sestavine, pripeljane iz Neaplja, in tradicionalna receptura za pripravo pice.

Verace 2.0
Dunajska cesta 20
Ljubljana
od ponedeljka do srede od 07.00 do 18.00, v četrtek in petek od 07.00 do 22.00, v soboto od 10.00 do 17.00, ob nedeljah in praznikih zaprto

V napolitanski tradiciji se torej Verace 2.0 ne bo razlikoval od mame Verace. Bo pa Verace 2.0 stopil v korak s časom s tehnološkimi rešitvami, ki spreminjajo tako pripravo pice kot način postrežbe:

  • Z najsodobnejšo pečjo, zasnovano v Neaplju, ki prinaša revolucijo peke napolitanskih pic. Prvič je namreč nekomu uspelo zamenjati moč ognja z močjo elektrike brez vpliva na kakovost peke napolitanske pice.
  • Z učinkovitim načinom samopostrežnega naročanja z elektronskimi napravami, ki vas opozorijo, ko je vaša pica pečena. Tako vam ni treba čakati pred pultom, ampak lahko v miru sedite za mizo.
  • Z elektronskim naročanjem pic ob želeni uri, tako za take-away kot za v piceriji.
  • Z elektronskim menijem, kjer boste lahko brskali za podrobnostmi in zanimivostmi o sestavinah, ki jih uporabljamo pri pripravi pic.


PREBERITE ŠE: Verace – prva picerija v Ljubljani, ki streže pristno napolitansko pico

Verace 2.0 bo tako kot mama Verace ponujal skrbno izbran nabor napolitanskih pic, predjedi, kot sta na primer sira burrata in mozzarella di buffala ter sladice, kot so sicilijanski kanoli, tiramisu in panna cotta.


Prva trgovina brez embalaže Prihaja prva trgovina brez embalaže, sploh prva v Sloveniji KRUHarije in CUKRnije KRUHarije in CUKRnije: slaščice in pekovske dobrote izpod prstov dijakov ek bistro petkovškovo nabrežje EK Bistro: na zajtrk ali ”brunch” na Petkovškovo nabrežje Tokyo Saryo Tokyo Saryo – skrajno minimalističen lokal, ki prvi na svetu streže ”drip” čaj · · · ·