fbpx

Lonely Planet: 10 destinacij za vse, ki potujete na “budgetu” (med njimi tudi Slovenija)

Lonely Planet ni pozabil niti na tiste, ki imamo omejena denarna sredstva in je za 2019 pripravil seznam destinacij, kjer bomo za ceno potovanja dobili največ. Med te destinacije je uvrstil tudi našo čudovito Slovenijo.

Verjetno se vsi v nekem trenutku življenja soočimo z omejenimi denarnimi sredstvi in tudi takrat, ko privarčujemo kakšen evro za potovanje, izberemo destinacije, ki nam bodo za svojo ceno ponudile največ, oziroma destinacije, ki ponujajo doživetja, ki si jih lahko privoščimo. Na to so pomislili tudi pri vodiču Lonely Planet, kjer so izbrali 10 destinacij za vse, ki smo na “budgetu”. Med njimi je tudi Slovenija, za katero so zapisali: “Ta žepek Evrope je odličen za vse, ki želite videti najlepše, kar ponuja, in ste hkrati omejeni s časom ali sredstvi. V enem dnevu lahko obiščete beneško obarvano obalno mesto, prečkate alpsko pokrajino in obedujete ob reki v osrčju Ljubljane.”

Galerija – 10 destinacij za vse, ki potujete na “budgetu”

Dodatne Informacije

Več informacij:
lonelyplanet.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!