fbpx

Luksuzna jahta Wider 125 – iz Evrope v Ameriko z enim tankom

Jahti Wider 125 ne manjka blišča.

Ne veste kam z vsemi tistimi dodatnimi milijoni, ki se valjajo na vašem računu? Brez skrbi, tudi za takšne probleme se najdejo rešitve. To je na primer lahko nakup čisto sveže luksuzne jahte Wider 125 znamke Wider Yachts, pregrešno dragega plovila, ki vas bo iz Evrope v Ameriko pripeljalo z enim tankom. Nebesa na vodi.

Luksuzna jahta Wider Yachts Wider 125 je predsedniški apartma hotela Hilton na vodi, ki je zmožna v eni sapi (beri z enim polnim tankom) prepeljati 3600 navtičnih milj, kar je več kot 6600 kilometrov (pri hitrosti 10 vozlov oz. 36 km/h). To je dovolj, da se zapeljete od evropske do ameriške obale. Nastala je po podobi Fulvia de Simonija, ki je dal pečat že drugim modelom iz flote Wider Yacht (W150 in W165), in bo imela štiri nadstropja. V celoti je narejena iz aluminija, pod blestečim videzom pa skriva dizel-električni pogon, ki smo ga sicer vajeni pri bolj večjih ladjah. Zmožna pa je pluti tudi samo na baterijo in ne proizvajati emisij.

PREBERITE ŠE: Mega jahte – vodna plovila prihodnosti


Najvišja hitrost, ki jo lahko doseže Wider 125 je 14 vozlov, s širino 7,93 metra pa o kakšni utesnjenosti ne moremo govoriti, še dodatno širino pa ji dajejo številna panoramska okna. Ima štiri kabine za goste, ki lahko prespijo 10 ljudi, ne manjka pa niti luksuzna kabina na glavni palubi. Tu je tudi poseben družinski prostor, telovadnica, pa bazen, jacuzzi, salon in da ne pozabimo na garažo, kamor lahko zapeljete svoj 5,5 m dolg gliser ali par vodnih skuterjev. Sicer pa slike govorijo same zase.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.wider-yachts.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!