Ugodni luksuzni hoteli za manj kot 100 evrov na noč

Hotel Ananta Hotel, Legian, Bali

Ugodni luksuzni hotel za manj kot 100 evrov? Ne glede na to ali smo v zadnjem trenutku rezervirali let ali pa imamo na seznamu potovanje, ki si ga že nekaj časa želimo, kaj hitro lahko pozabimo na stroške nastanitve. In ob obisku turistično priljubljene destinacije, kjer imajo monopol luksuzna letovišča, lahko na preostanek denarja, ki bi ga morda porabili za nakupe kar pozabimo. Vendar pa obstajajo izjeme. Našli smo sedem odličnih in luksuznih hotelov, kjer lahko za nočitev v luksuzni sobi porabite manj kot sto evrov.

1. Hotel The Nadler, Liverpool, Velika Britanija

Liverpool je eno izmed najbolj “kul” mest v Veliki Britaniji, pa tudi eno izmed najbolj kulturno bogatih mest. Vendar je lahko v primerjavi s stroški dokaj poceni pintov piva, strošek nastanitve precej visok. Hotel Nadler je izjema. Nahaja se v predelanem obratu skladišča plute, njegovih 106 sob pa ponuja gostom udobje, sodobno opremo in dober spanec. Cena sobe je okoli 65 evrov na noč.
www.thenadler.com

2. Hotel Ananta Hotel, Legian, Bali

Ananta Hotel je miren otoški hotel s prostornimi sobanami, velikim bazenom na osrednjem dvorišču ter impresivnim barom na strehi. Dekor je preprost in naturalističen, zajema elemente svetlobe, ki odseva predvsem v piramidno oblikovani avli hotela. Njihova storitev je ocenjena zelo visoko, kraljevski občutek je zagotovljen. Nočitev? Okoli 55 evrov na noč.
anantalegian.com

3. Hotel Brody House, Budimpešta, Madžarska

Da je hotel Brody House osvojil naziv Best Budget Boutique Hotel s strani cenjenih Smith Hotel Awards v novembru 2013, nas ne preseneča. Visoki stropi, naravna svetloba, velika okna ter sodobna umetnost na stenah: vse to najdemo v desetih sobah, ki so gostom na voljo. V spalnici najdemo prosto stoječo kad, skozi vse sobe se vije retro parket, galerija in printarnica pa izžarevata ustvarjalnost. Nočitev? Okoli 60 evrov na noč.
www.mrandmrssmith.com

4. Hotel Michelburger Hotel, Berlin, Nemčija

Hotel, ki Berlin pokaže kot “kul” in kreativno mesto. Luksuzni hotel stoji na mestu stare tovarne na vzhodni strani Berlina. Hip hotel ima na voljo 113 sob, avlo, restavracijo, bar in dvorišče. Dobro osvetljene sobe v industrijskem slogu so popestrene s pisanimi električnimi kabli, ki se vijejo po stenah. Sobe, ki sprejmejo do šest gostov imajo dvignjene prostore ter zofe, ki se raztegnejo kot postelje. Nočitev? Okoli 70 evrov na noč.
www.coolstays.com

PREBERITE ŠE: Top destinacije leta 2015 #destinacije #turizem2015

5. Hotel Mini Hotel, Hong Kong

“Mini” po imenu, a nikakor mini po svoji karizmatični naravi. Mini Hotel nudi gostom vse, kar pričakujemo od butičnega hotela (sproščeno vzdušje, kopico storitev, dizajnerski dekor), le da ima ta hotel kar 183 sob. Kompaktni koncept prinaša manjše prostore, a ti so učinkoviti in zračni. Hotel ponuja zabavo z rednimi dogodki, vse od degustacije vin do žive glasbe. Nočitev? Okoli 60 evrov na noč.
minihotel.hk

6. Hotel Hub, London, Velika Britanija

London, dom Rolling Stonesov, Dairy Milk in Topshopa, pozdravlja številne mednarodne “romarje” in namestitve niso poceni. No, vsaj večina ne. Hotel Hub je eleganten, šik in dobro lociran hotel s 167 sobami, ki se nahaja v centru Theatreland, pohvali pa se lahko tudi s kratko razdaljo do vseh ključnih znamenitosti. Sodobne, kompaktne sobe imajo 40-palčni televizor z ravnim zaslonom vgrajen v steno. Mobilna aplikacija hotela pa ne omogoča gostom le prijave in odjave v hotel, temveč tudi prilagajanje razsvetljave in ogrevanja.
www.hubhotels.co.uk

7. Hotel Paradis, Pariz, Francija

Z občutkom staromodnosti, kraljevskosti in glamuroznosti je Hotel Paradis idealen kraj za bivanje v Parizu. Bogate tapete z vzorci, vintage svetlike, topel sijaj ter debele in težke pernice. Eleganca se nadaljuje v skupnih prostorih, s steklenimi stenami v avli in bivalnih prostorih in je kot nalašč za ljudi, ki zmeraj opazujejo elegantne Parižane. Nočitev? Okoli 81 evrov na noč.
www.myboutiquehotel.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pužman Farm Glamping: intimni podeželski kotiček za romantičen pobeg