LUME Traveler No.1: za kampiranje pod zvezdnatim nebom

LUME Traveler No.1

Na nizozemskem je preživljanje dopusta v počitniški prikolici zelo razširjeno in po priljubljenosti v samem vrhu v Evropski uniji. Nizozemski oblikovalec Hein Van de Laar si je za podjetje LUME Traveler zamislil edinstveno počitniško prikolico, ki v sebi združuje stik z naravo in udobje domačega doma.

Počitniška prikolica LUME Traveler No.1 ima lahko in močno konstrukcijo, zahvaljujoč aluminijasti ‘sendvič’ sestavi. Prikolica ima dovolj prostora za veliko posteljo in kuhinjo, sicer pa si lahko notranjost opremite tudi po lastnih željah. A bolj kot to je edinstvena in največja prednost prikolice LUME Traveler No.1 v panoramski strehi, ki jo lahko odpremo in spimo v ‘hotelu’ z milijoni zvezdic. Pri tem imamo na voljo še zaščito proti mrčesu in tako bodo noči lahko popolnoma brezskrbne in vas lahko zmoti le kakšna nenadna dežna ploha.

V notranjosti najdemo kombinacijo udobja in luksuza. Na voljo nam je velika postelja, tla, prekrita s tikom, usnjene stene in volneno oblazinjenje, ki je poleg vsega še odporno proti umazaniji. Kuhinja, ki je nameščena na zunanji del prikolice, ima povsem funkcionalen štedilnik s plinskimi gorilniki, hladilnik s prostornino 40 litrov in površino za kuhanje, narejeno iz nerjavečega jekla. V omaricah je dovolj prostora za shranjevanje kozarcev, krožnikov in vsega ostalega, kar potrebujete v kuhinji. Za konec sta na voljo še dva večja predala, ki poskrbita za dodaten prostor za shranjevanje stvari, potrebnih za brezskrbno kampiranje. Počitniško prikolico LUME Traveler si boste lahko omislili v treh različnih izvedbah, najbolj opremljeni, srednje opremljeni ali taki, pri kateri začnete od začetka in si jo opremite po lastnih željah.

Galerija slik: LUME Traveler No.1

Dodatne Informacije

Več informacij:
lumetraveler.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Jaguar F-Type Heritage 60 Edition: britanska tradicija