fbpx

LuminAID Packlite 12 – zložljiva solarna svetilka

Napihljiva solarna svetilka Luminaid Packlite 12

Solarna svetilka LuminAID Packlite 12 številke 12 v imenu nima po naključju. Ima namreč 12-delni LED sistem razsvetljave in zagotavlja ducat ur svetlobe, če jakost svetlobe naravnamo na minimum. Če želimo, da sveti z vso svojo močjo nam jih baterija zagotavlja 6, za nujne primere pa lahko uporabimo tretjo opcijo, utripanje, ki čas delovanja razpotegne na 32 ur. Je izjemno mobilna, saj se z enim samim zasukom spremeni v ''palačinko''.

Osnovne Informacije
Znamka
LuminAID
Model
Packlite 12
Cena
21€
Trgovina

LuminAID Packlite 12 je zložljiva solarna svetilka, za katero se bo našlo mesto v vsakem nahrbtniku ali potovalki in to ne glede na to kako do vrha ste napolnjeni. V zloženem stanju namreč ne zasede dosti več prostora kot podstavek za kozarec. Na vrhu ima sončni kolektor, sedem ur nastavljanja soncu (in nobene vtičnice) pa je potrebnih, da je njena baterija polna do roba. Ob srednji jakosti svetlobe bo svetila do 16 ur.

PREBERITE ŠE: Zamaški z LED lučjo spremenijo stare steklenice v ambientalne svetilke

Napihljiva solarna svetilka LuminAID Packlite 12 je obvezna oprema nahrbtnikarjev.
Napihljiva solarna svetilka LuminAID Packlite 12 je obvezna oprema nahrbtnikarjev.

LuminAID Packlite 12 je vodoodporna (do enega metra globine), ne potone, pašček pa omogoča, da jo lahko tudi obesimo. Vsekakor ena tistih stvari, ki ne sme manjkati na seznamu nobenega popotnika ali počitnikarja v naravi.

Dodatne Informacije

Več informacij:
luminaid.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!