fbpx

Luna Phone – mobilni telefon prihodnosti s funkcijami ”Raglje”

Luna Phone

Slecite pametnemu telefonu vsega puha in imate telefon v ''Evinem kostumu''. Zaslon in kontrolno ploščo. To pa je pravzaprav vse kar potrebujete. In prav to je Luna Phone, telefon minimalističnega videza španskega tehničnega inženirja Jorgeja Arbele Cabrera, ki se specializira za industrijski in produktni dizajn, koncept, ki vrača mobilni telefon h koreninam v izjemnem slogu.

Nekdo bo morda dejal, da je Jorge Arbelo Cabrera za na Luno, potem, ko je ta izdelal študijo mobilnega telefona Luna Phone, telefona konveksne oblike, ki je zmožen zgolj klicanja in pošiljanja kratkih sporočil.

Luna Phone vsekakor sodi v prihodnost, a samo na površju.
Luna Phone vsekakor sodi v prihodnost, a samo na površju.

Poleg samega videza pozornost pritegne tudi njegova izredna tankost, ki jo je lahko Cabrera dosegel s tem, ko je s seznama njegovih funkcij prečrtal ”kalorične” priboljške 21. stoletja, kot je kamera, ki telefon poredijo. Ima pa zato LCD zaslon visoke ločljivosti in sledilno ploščico za upravljanje.

PREBERITE ŠE: Lunark Phone – en pametni telefon, dva zaslona

Morda mobilni telefon Luna Phone ne bo zadovoljiv vaših dnevnih apetitov, je pa zato ”Robin vašega Batmana” in kot tak idealen dodatni/pomožni telefon.

Dodatne Informacije

Več informacij:
jorgearbelo.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!