fbpx

”Mačje” rokavice za pametne telefone, ki migajo z repom, ko podrsate po zaslonu

Rokavice na dotik z mačjim repom

Vsi ljubitelji mačk boste s temi 5-prstnimi rokavicami za pametne telefone prišli na svoj račun. Domislica kakopak prihaja iz Japonske, gre pa za rokavice z motivom mačka, katerega rep se podaljša v prst, natančneje kazalec, ki ga večina ljudi uporablja za drsanje po zaslonu na dotik. In ko to počnemo, naš maček na rokavici veselo miga z repom! Tisti pravi pa verjetno manj, saj mu ne posvečate dovolj pozornosti.

”Mačje” rokavice za pametne telefone so delo znamke Felissimo in You+more, s katerimi lahko mirne duše uporabljamo telefon tudi v najhujšem mrazu. Znotraj so mehke, a bolj kot našteti dejstvi pade v oči podoba mačke z velikim repom, ki je na mestu kazalca, prsta, ki ga v praksi uporabljamo za drsanje po zaslonu pametnega telefona ali tablice. In s tem dobimo učinek mahajočega repa z vsakim podrsom, sploh če uporabljamo storitev, kot je Tinder!

PREBERITE ŠE: Kako zimske rokavice spremeniti v rokavice za zaslon na dotik

Na voljo so rokavice s tremi motivi mačk, dobite pa jih za dobrih 30 evrov. Kako zadeva deluje v praksi, si oglejte v nadaljevanju.

Dodatne Informacije

Več informacij:
nekobu.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!