fbpx

Male opičje nogice

Jenny Ford, ki je oblikovala kolekcijo Monkey-Toes, je svoj navdih za oblikovanje kolekcije ročno pobarvanih čeveljcev in ujemajočih nogavic dobila v dolgih prstih svoje hčerke. Monkey-Toes pomagajo narediti vsakodnevno obuvanje čevljev in nogavic precej bolj zabavno s prijateljčki za stopala. Torej, zabavna in kakovostna obutev ...

Jenny Ford, ki je oblikovala kolekcijo Monkey-Toes, je svoj navdih za oblikovanje kolekcije ročno pobarvanih čeveljcev in ujemajočih nogavic dobila v dolgih prstih svoje hčerke. Monkey-Toes pomagajo narediti vsakodnevno obuvanje čevljev in nogavic precej bolj zabavno s prijateljčki za stopala. Torej, zabavna in kakovostna obutev za otroke. Monkey-Toes družino sestavlja pet originalnih motivov: buzzy bees oz. brenčeče čebelice, little ladies oz. male gospodične na temo pikapolonic, spunky spiders oz. pogumni pajkci, leap forgs oz. poskočne žabice in little piggies oz. majhni pujski. Celotno kolekcijo Monkey-Toes sestavlja enajst različnih motivov, ki so všeč še tako izbirčnim otroškim nogicam. Zavite vezalke za lažje obuvanje, zabavni motivi, ki spodbujajo igro, veliko barv in motivov, ki jih lahko kombiniramo, je le nekaj lastnosti ročno pobarvanih čeveljcev Monkey-Toes. Cena za par: 30 evrov.

www.chebeltza.com

Prejšnje
Bakugan
Naslednje
Gostilna Rajh

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.