MAPO: Bluetooth lepotna maska za obraz

MAPO - lepotna maska s povezljivostjo Bluetooth

MAPO je prva pametna lepotna maska za obraz z brezžično povezavo Bluetooth in naslednji lepotni pripomočkov oziroma pripomoček za osebno nego, ki ni ostal imun na sodobno tehnologijo. Kar pa ni nič slabega! Bluetooth lepotna maska iz medicinskega silikona, opremljena s kopico senzorjev, ki prepoznavajo najrazličnejše lastnosti kože, med drugim izmerijo njeno temperaturo in stopnjo navlaženosti, namreč v kombinaciji s povezavo Bluetooth uporabniku v resničnem času prek mobilne aplikacije sporoča, kaj naša koža v danem trenutku potrebuje. Kot bi imeli vseskozi ob sebi dermatologa!

MAPO je Bluetooth lepotna maska za obraz, ki so jo pripravili pri francoskem zagonskem podjetju Wired Beauty. Izdelana je iz medicinskega silikona in opremljena s kopico tipal, ki so odgovorna za spremljanje stanja kože na obrazu. Zbrane informacije maska s pomočjo povezave Bluetooth pošilja mobilni aplikaciji na pametnem telefonu, ki podatke tudi osmisli in uporabniku izda priporočila glede vzdrževanja kože.
https://youtu.be/vwRD0YGgipM
Lepotna maska MAPO, ki ne pokriva nosu in brade (po mnenju avtorjev ti deli ne potrebujejo posebne nege), pa ni zgolj nadzorni ”organ”, saj sodeluje tudi pri sami negi kože. Potem ko jo navlažite s priporočenimi sredstvi, se MAPO segreje in s tem pospeši proces, saj toplota povzroči hitrejše prodiranje sredstev v kožo. Upravljamo jo kar s pametnim telefonom ali tablico.

PREBERITE ŠE: DIY organska maska za obraz za sijočo polt

MAPO je pametna lepotna maska s povezljivostjo Bluetooth.
MAPO je pametna lepotna maska s povezljivostjo Bluetooth.

Lepotna maska MAPO trenutno zbira zagonska sredstva na Kickstarterju, kjer jo lahko, če se podvizate, prednaročite že za 199 evrov, maloprodajna cena pa bo 269 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako nositi čop v 2021: modni čopi, ki bodo izboljšali vaš stajling