fbpx

Marina Seahouse Portorož: plavajoče hišice so odlične za vikend oddih na morju

Ljubitelji navtike, romantike in drugačnosti boste gotovo navdušeni na plavajočimi hišicami Marina Seahouse, ki se nahajajo v Portorožu oziroma v Luciji.

Za vse, željne morske pustolovščine, smo našli pravo namestitev. In sicer plavajoče hišice Marina Seahouse Portorož, ki so primerne tako za romantičen oddih, kot tudi za družino. Pravzaprav lahko gostijo do šest oseb, zato se lahko tja na počitnice odpravite tudi s prijatelji.

Marina Seahouse Portorož (Foto: Booking.com)
Marina Seahouse Portorož (Foto: Booking.com)

Hišice so zgrajene v dveh nadstropjih. Spodnji bivalni del ima površino 32 kvadratnih metrov in gostom ponuja dve spalnici, dnevni prostor s kuhinjo in kopalnico ter manjšo teraso s sedežno garnituro. V zgornji etaži se ponuja čudovita terasa površine 40 kvadratnih metrov. Vse tri hišice imajo tudi privez za manjši čoln ali vodni skuter. Bivalne kapacitete ustrezajo štiričlanski družini, možna pa je nastanitev tudi do šest oseb, saj je kavč v dnevni sobi raztegljiv in ponuja dodatno ležišče velikosti 140 x 200 cm.

Marina Seahouse Portorož (Foto: Booking.com)
Marina Seahouse Portorož (Foto: Booking.com)

Najamete lahko tri hišice, in sicer Fiono, Evito in Ano. Fiona ponuja več prostora za zabavo, kulinarične užitke in druženje. Njena terasa je namreč opremljena z veliko jedilno mizo, udobnim sedežnim kotičkom in ležalnikoma za sončenje. Ana in Evita pa bosta poskrbeli za več romantike, saj je njuna terasa opremljena z masažno kadjo (jacuzzi), ležalnikoma za sončenje in veliko jedilno mizo.

V kompleksu so na voljo še 24-urna recepcija, bar, vrt in otroško igrišče, v mestu je na voljo igralnica, v neposredni bližini pa lahko uživate v pohodništvu. Priljubljene znamenitosti v bližini so plaže Camp Lucija, rt Seča in centralna plaža Portorož.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!