Master & Dynamic MA770: brezžični zvočnik za arhitekte

Zvočnik Master & Dynamic MA770 se od tradicionalnih zvočnih sistemov že na prvi pogled močno razlikuje. Sodobna tehnologija je namreč opazna že v njegovem dizajnu, ki pa naravnost kaže na to, da je imel prste vmes tudi arhitekt.

Master & Dynamic MA770 je bil oblikovan v sodelovanju z arhitektom sirom Davidom Adjayem. Za ravno sprednjo ploščo se skrivata nizkotonski zvočnik iz kevlarja in visokotonski zvočnik, ki je izdelan iz titana. Naprava je opremljena s tremi ojačevalci zvoka Class D s skupno močjo 100 vatov.

Nadzorna plošča omogoča, da z zvočnikom predvajamo glasbo na več različnih načinov. Druge naprave lahko nanj povežemo s priključkom AUX, preo omrežja Bluetooth 4.1. in brezžičnega usmerjevalnika ChromeCast.

Zvočnik ima magnetno, nerjavečo rešetko, ki se je izkazala za bolj estetsko izbiro od kompaktnega ohišja. Njegova širina znaša 36,8 cm, višina 45,7 cm, medtem ko v globino meri 24,1 cm. Skupno tehta 16,5 kg.

Za novi zvočnik boste morali odšteti 1.900 evrov.

Galerija – Brezžični zvočnik Master & Dynamic MA770

Dodatne Informacije

Več informacij:
masterdynamic.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Novi Dell XPS 17 in posodobljeni XPS 15 (2020): “game on”!