Master & Dynamic MW07: resnično brezžični, resnično dragi ušesni vložki

Master & Dynamic MW07
Zadnjič posodobljeno: :

Za slušalke čepke Master & Dynamic MW07 hočejo skoraj tri dolarske stotake, če obračunamo še davek, kar je dražje od večine tekmecev.

Master & Dynamic MW07 naj bi bili sila udobni za nošenje in naj bi hkrati dobro zatesnili ušesni kanal, da so sposobni solidno dušiti okoliški hrup. A to še ni vse. 10 mm zvočnika sta delno iz berilija, precej redkega kemičnega elementa, kar naj bi vplivalo na boljši zvok. Tako vsaj trdi izdelovalec, koliko je v tem resnice, ni pomembno, saj se imenovanje eksotičnega kemičnega elementa sliši sila tehnološko napredno.

Nekaj naj bi čarali tudi pri silikonu, iz katerega je del čepka, ki leži v ušesnem kanalu. Položaj anten za Bluetooth pa naj bi omogočal povezljivost brez prekinitev do razdalje dvajsetih metrov. Čepka imata optično tipalo, s katerim zaznata, da sta na »svojem« mestu za samodejno predvajanje in ustavljanje.

Shranjena sta v škatlici iz nerjavečega jekla z baterijo, ki lahko do trikrat napolni čepka, če nimamo dostopa do električne vtičnice. S trikratno dodatno polnitvijo pa lahko, to bi bilo treba preizkusiti v živo, delujeta tja do 14 ur. Zvok dobiva nova dimenzije!

Galerija slik – Master & Dynamic MW07

Dodatne Informacije

Več informacij:
masterdynamic.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Začnite poletje z izjemnimi Samsung pametnimi telefoni