Master & Dynamic MW07: resnično brezžični, resnično dragi ušesni vložki

Master & Dynamic MW07

Za slušalke čepke Master & Dynamic MW07 hočejo skoraj tri dolarske stotake, če obračunamo še davek, kar je dražje od večine tekmecev.

Master & Dynamic MW07 naj bi bili sila udobni za nošenje in naj bi hkrati dobro zatesnili ušesni kanal, da so sposobni solidno dušiti okoliški hrup. A to še ni vse. 10 mm zvočnika sta delno iz berilija, precej redkega kemičnega elementa, kar naj bi vplivalo na boljši zvok. Tako vsaj trdi izdelovalec, koliko je v tem resnice, ni pomembno, saj se imenovanje eksotičnega kemičnega elementa sliši sila tehnološko napredno.

Nekaj naj bi čarali tudi pri silikonu, iz katerega je del čepka, ki leži v ušesnem kanalu. Položaj anten za Bluetooth pa naj bi omogočal povezljivost brez prekinitev do razdalje dvajsetih metrov. Čepka imata optično tipalo, s katerim zaznata, da sta na »svojem« mestu za samodejno predvajanje in ustavljanje.

Shranjena sta v škatlici iz nerjavečega jekla z baterijo, ki lahko do trikrat napolni čepka, če nimamo dostopa do električne vtičnice. S trikratno dodatno polnitvijo pa lahko, to bi bilo treba preizkusiti v živo, delujeta tja do 14 ur. Zvok dobiva nova dimenzije!

Galerija slik – Master & Dynamic MW07

Dodatne Informacije

Več informacij:
masterdynamic.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!