fbpx

McLaren in APL HySpeed: ʺsuperšportniʺ tekaški copati

McLaren in APL HySpeed; Foto: athleticpropulsionlabs.com

McLaren in Athletic Propulsion Labs (APL) sta združila moči in ustvarila tekaške copate, v katerih boste našli ogljikova vlakna in ʺzračne blazineʺ FutureFoam.

Partnerstvo med McLarnom in APL prinaša napredne tekaške copate, ki bodo všeč tako avtomobilskim navdušencem, kot tistim, ki se rekreativno ali profesionalno ukvarjajo s športom. Športni copati so na voljo za moške in ženske, v petih različnih barvnih kombinacijah. Za posamezen par pa je potrebno odšteti 450 evrov, dobimo pa jih v škatli s privlačnimi avtomobilskimi oblikovnimi podrobnostmi.

McLaren in APL HySpeed; Foto: athleticpropulsionlabs.com

McLaren v tem primeru ni prisostvoval zgolj svojega imena, saj so njihovi oblikovalci kar dve leti sodelovali z ekipo oblikovalcev APL. Končni izdelek ima tridelni srednji sloj podplata, s tako imenovanimi zračnimi blazinami FutureFoam, v nožnem in petnem delu copata. Čez celotno dolžino copata se razteza plast ogljikovih vlaken, le ta pa so vidna s spodnje strani copata. Srednji del copata sestavlja še plast z ogljikom obogatene zmesi, ki naj bi prispevala k superiorni odzivnosti in energijsko učinkoviti absorbciji sile. Peta je oblikovana po sedežih, ki jih najdemo v športnem McLaren Senni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!