Med najbolj popularne mobilne igre vseh časov za Android sodi tudi igra slovenskih razvijalcev

Najbolj popularne mobilne igre vseh časov

Te zanima, katere so najbolj popularne mobilne igre vseh časov za Android? Ali si s katerimi izmed njih čas krajšaš tudi sam? Med njimi se je znašla tudi mobilna igra slovenskih razvijalcev My Talking Tom, kako visoko se je povzpela, pa izveš v nadaljevanju. Spletni portal App Annie se je namreč zakopal v številke in v neskončni ponudbi iger za Android v spletni trgovini Google Play ugotovil naslednje …

Katere so najbolj popularne mobilne igre vseh časov za Android? Gotovo si ”čarom” katere izmed njih podlegel tudi sam. Na koga staviš svoj denar? Candy Crush Sago? Angry Birdse? Rezultat te bo morda presenetil.

PREBERITE ŠE: Aplikacija Gboard: tipkovnica z vgrajenim spletnim iskalnikom

https://youtu.be/VPN8PRZ_YsI
V brezštevilni množici iger v Googlovi spletni trgovini Google Play so uporabniki pametnih telefonov in tablic največkrat posegli po mobilni igri Subway Surfers, na drugo mesto pa se je po številu prenosov zavihtela Candy Crush Saga. Tretja največkrat prenesena igra za Android je Pou, slovensko My Talkin Tom pa najdemo na visokem šestem mestu. Pogled na lestvico najbolj dobičkonosnih aplikacij je nekoliko drugačen. Tam na prvem mestu kraljuje igra Puzzle & Dragons, ki ji sledita Clash of Clans in Monster Strike. Na obeh lestvicah se med prvo deseterico znajdeta le Clash of Clans, 10. po popularnosti, in Candy Crush Saga, ki je četrta najbolj dobičkonosna.

Najbolj popularne mobilne igre za Android:

 1. Subway Surfers
 2. Candy Crush Saga
 3. Pou
 4. Temple Run 2
 5. Hill Climb Racing
 6. My Talking Tom
 7. Despicable Me
 8. Angry Birds
 9. Fruit Ninja Clash of Clans

Najbolj dobičkonosne mobilne igre za Android:

 1. Puzzle & Dragons
 2. Clash of Clans
 3. Monster Strike
 4. Candy Crush Saga
 5. Game of War ģ Fire Age
 6. Everybody’s Marble
 7. Disney Tsum Tsum
 8. Summoners War
 9. Hay Day
 10. The World of Mystic Wiz

Dodatne Informacije

Več informacij:
blog.appannie.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako skriti aktivnost na Messengerju? Poskusi s temi triki!