Mednarodni festival Čili & Čokolada 2019: sladki in pikantni užitki

Mednarodni festival Čili & Čokolada 2019: sladki in pikantni užitki

Tik po prvem pomladnem dnevu bo mariborski trg Leona Štuklja zadišal po sladki čokoladi in pikantnih začimbah. Mednarodni festival Čili & Čokolada # 2 (2019) bo združil več kot 40 različnih ustvarjalcev čilijevih in čokoladnih kreacij iz Slovenije in tujine. Predstavili bodo slastne izdelke, ki jih boste lahko okušali, tudi soustvarjali boste in se naučili, zakaj se nasprotja, kot sta čokolada in čili, privlačita.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Trgu Leona Štuklja

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost.

Mariborčani in vsi ljubitelji sladkih pregreh vedo, kaj je Mednarodni festival Čili & Čokolada – to je dogodek, ki štajersko prestolnico za dva dni spremeni v najslajše mesto na svetu.

Ker je festival bil tako uspešen, bodo lahko tudi letos vsi ljubitelji čokoladnih pregreh uživali v sladko pikantnih kreacijah.

Mednarodni festival Čili & Čokolada # 2 (2019) obljublja prihod več kot 40 različnih ustvarjalcev čilijevih in čokoladnih kreacij iz Slovenije in tujine. Ti bodo predstavili svoje pikantne čokoladne pregrehe, ki jih boste lahko okušali. Na festivalu boste lahko tudi soustvarjali in izvedeli vse, česar do zdaj še niste vedeli o čokoladi in čilijih.

Čaka vas veliko sladkih in pikantnih presenečenj, ki jih lahko doživite med 22. (ob 10.00) in 23. marcem na trgu Leona Štuklja v Mariboru. Pridete?

Dodatne Informacije

Več informacij:
mariborinfo.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Triglav the Rock Ljubljana 2020 – Street Edition: plezalni šov, kot ga še niste videli!