fbpx

Melodije Tromostovja – Brencl banda –

Se še spomnimo polemik o ljubljanski sramoti na Prešernovem trgu v Kavarni Tromostovje? Glasbena shema se je z mesecem marcem korenito predrugačila in predvsem pridobila na kvaliteti izvajalcev, kot tudi na glasbi sami. Vabljeni, da se prepričate tudi sami!~ V PRIMERU DEŽJA, DOGODEK ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Prešernov trg, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Se še spomnimo polemik o ljubljanski sramoti na Prešernovem trgu v Kavarni Tromostovje? Glasbena shema se je z mesecem marcem korenito predrugačila in predvsem pridobila na kvaliteti izvajalcev, kot tudi na glasbi sami.

Vabljeni, da se prepričate tudi sami!

~ V PRIMERU DEŽJA, DOGODEK ODPADE! ~

 

***

Brencl banda je mlada skupina prekaljenih glasbenikov, ki deluje od leta 2008. Po nekajkratnem naključnem sodelovanju so se odločili, da bodo začeli delati avtorsko glasbo in jo tudi posneli. Le-ta spretno prepleta vokale z inštrumentalom, kateremu ubrana harmonika daje poseben prizvok in barvo.

Polona Žalec – violina, vokal
Rok Šinkovec – harmonika, vokal
Andrej Boštjančič Ruda – kitara
Matija Krivec – kontrabas

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.