fbpx

Melodije Tromostovja – Živel je mož

Kavarna Tromostovje in Glasbena agencija GIG vabita na glasbene večere v čarobnem ambientu Ljubljanice in Franceta Prešerna. Poleg odličnih performensov mojstrov glasbe, lahko uživate tudi v pestri gurmanski ponudbi. Se vidimo na Melodijah Tromostovja! ~ V PRIMERU SLABEGA VREMENA DOGODEK ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Kavarna Tromostovje, Prešernov trg, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Kavarna Tromostovje in Glasbena agencija GIG vabita na glasbene večere v čarobnem ambientu Ljubljanice in Franceta Prešerna. Poleg odličnih performensov mojstrov glasbe, lahko uživate tudi v pestri gurmanski ponudbi. Se vidimo na Melodijah Tromostovja!

~ V PRIMERU SLABEGA VREMENA DOGODEK ODPADE! ~

* * *

Skupina deluje že dovolj dolgo, da je doživela oživitev bluesa, kot retro zvrsti. Zato se sami težko opredelijo, kot band, ki igra retro glasbo, saj je sploh nikoli niso nehali igrati. Zasedba se je sicer menjala, vendar so ostali zvesti svojim koreninam.
Lahko bi rekli, da so bili retro še preden je retro sploh obstajal.

Jaka Jarc – vokal in kitara
Miloš Kosec – kitara
Matjaž Jarc – bas
Marko Avanzo – bobni

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.