fbpx

Mencigar Nobile na Šuštarski nedelji, s prekmursko gibanico v Tržič

44. ŠUŠTARSKA NEDELJA VABI V TRŽIČ!Prekmurska gibanica iz gostilne Mencigar Nobile bo na ta dan drugič gostovala tudi Tržiču.Na angelsko nedeljo, 4. septembra 2011, bodo tržiške ulice spet oživele in v prelepo zgodovinsko mesto pod Karavankami privabile veliko obiskovalcev. ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
, Šuštarska nedelja, Tržič
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

44. ŠUŠTARSKA NEDELJA VABI V TRŽIČ!
Prekmurska gibanica iz gostilne Mencigar Nobile bo na ta dan drugič gostovala tudi Tržiču.

Na angelsko nedeljo, 4. septembra 2011, bodo tržiške ulice spet oživele in v prelepo zgodovinsko mesto pod Karavankami privabile veliko obiskovalcev. Šuštarska nedelja že dolgo ni več samo semenj, temveč mesto obrti, nakupov, športa, zabave, nagradnih iger, izobraževanja in veselja. Tudi letos obiskovalce čaka veliko dogodkov, vse v duhu preživeti dan s prijetnim in koristnim.

Največ obiskovalcev na Šuštarsko nedeljo privabijo ugodni sejemski nakupi. Na več kot 300 stojnicah bo moč kupiti vse vrste izdelkov, med njimi seveda tudi prekmursko gibanico iz naše gostilne po ugodni sejemski ceni.

Vabljeni !

Več o dogodku:
http://www.e-sustarskanedelja.si/

Več informacij:
Mencigar Nobile, prekmurska gostilnica
Zarnikova 3
1000 Ljubljana
Tel: 01 / 4397 040
info@mencigar-nobile.com
www.prekmurska-gostilna.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.