MENT Ljubljana FESTIVAL 2019: dobra glasba v mestu in prvi možganski trust

MENT Ljubljana_____FESTIVAL 2019: dobra glasba v mestu in prvi možganski trust
Zadnjič posodobljeno: :

Ko zima pokuka na vrata, nam hkrati napoveduje, da bo v Ljubljani peta edicija zimskega MENT LjubljanaFESTIVAL 2019. Letos se bo glasbeno dogajanje selilo po različnih znanih klubskih prizoriščih po mestu. MENT bo ob svoji peti ediciji poleg glasbenega dela pripravil tudi prvi možganski trust, ki je naslovljen "Kako narediti glasbene konference spet velike", kjer bo skupina glasbenih profesionalcev iskala ideje za izboljšave in inovacije glasbenih konferenc.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Različna prizorišča v Ljubljani.

Organizator

Festival MENT

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 30 €

Peta edicija zimskega festivala glasbene kreativnost MENT Ljubljana FESTIVAL 2019 se bo odvila na različnih prizoriščih v Ljubljani med 30. januarjem in 1. februarjem 2019.

MENT bo ob svoji peti ediciji gostil tudi prvi možganski trust, ki so ga naslovili “Kako narediti glasbene konference spet velike”, kjer bo skupina glasbenih profesionalcev iskala ideje za izboljšave in inovacije glasbenih konferenc ter jih predstavila na zaključku konference.

V sožitju s to skupino bodo organizirali tudi okroglo mizo “Kako ubežati showcase mehurčku?”, kjer bodo preizpraševali vlogo showcase festivalov, njihove mnoge fokuse, predvsem pa vlogo ustvarjalcev v tej vedno popularnejši dogodkovni disciplini. 

Razkrili bodo tudi novo – regijsko! – mrežo založnikov, ugotavljali, kako je s syncom v Evropi, in se pogovarjali o duševnem zdravju v glasbeni industriji.

Poleg izobraževalnega dela, pa nas čaka tudi glasbeni. Ta se bo odvijal po različnih lokacijah v Ljubljani (KINO ŠIŠKA, AKC METELKOVA MESTO, ORTO BAR, STARA MESTNA ELEKTRARNA, LJUBLJANSKI GRAD, HOSTEL CELICA, SLOVENSKA KINOTEKA, KLUB K4).

Organizatorji so tudi napovedali imena prvih 24 nastopajočih iz 17 držav – več imen razkrijejo na svoji spletni strani.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ment.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
HOFER z Nasmeškotki za Botrstvo zbral rekordnih 21.039 evrov