Mercedes-Benz predstavlja konceptno kamping nadgradnjo za luksuzni razred X

Avanturistična predelava Mercedes-Benza razreda X
Zadnjič posodobljeno: :

Mercedes-Benz bo zelo v kratkem tudi slovenskemu trgu predstavil najbolj luksuznega pick-upa. Mercedes-Benz razred X je osnovan na Nissanovi Navari, od katerega je občutno bolj luksuzen. Nemško podjetje Tischer se ukvarja s predelavo raznih terenskih vozil in tako so pod svoje okrilje vzeli tudi najnovejšega pick-upa, tj. Mercedesov X.

Kabino v stilu počitniške prikolice lahko po potrebi odstranite in jo namestite le pred odhodom na dopust. Ponuja 1,5 metra široko ležišče in ima skoraj 2 metra višine. V notranjosti je dovolj prostora za 3 sedeže in kuhinjski kot, ki ima 3 plinske gorilnike za pripravo hrane na popotovanju. Če potrebujemo dodatno posteljo, se trije sedeži hitro spremenijo v zasilno ležišče. Med drugim boste v prikolici za zadnji del Mercedes-Benza X našli še kopalnico, premično pomivalno korito in toaletni prostor. Pri tem je treba poudariti, da način pritrjevanja prikolice na avtomobil zagotavlja stabilnost in poskrbi za dobro izolacijo.

Za tiste, ki so bolj naklonjeni piknikom, je na voljo posebna predelava podjetja VanEssa. Tehta približno 250 kilogramov, v njej pa najdete popolnoma opremljeno kuhinjo, vključno s hladilnikom in prostorom za sestavine, pribor in posodo. Ima vse potrebno za kuhanje, pomivanje in pripravo hrane, če pa potrebujete še več prostora, ima na voljo dodatne raztegljive površine. Voda ne bo povzročala škode, saj so površine prevlečene z lesom na podoben način, kot to opazimo na luksuznih jahtah. Za primere slabega vremena je na voljo tudi šotor, ki se razpre nad kuhinjsko površino.

PREBERITE ŠE: CHEVROLET SILVERADO (2019): NOVI PICK-UP ZA POČASTITEV CHEVROLETOVE STOLETNICE

Predelave niso možne le za Mercedes-Benz razreda X. Na seznam lahko uvrstimo še Volkswagen Amarok, Land Rover Defender, Nissan Navaro, Toyota Hilux, Ford Ranger, Renault Alaskan in Dodge Ram.

Galerija slik: Avanturistična predelava Mercedes-Benza razreda X

Dodatne Informacije

Več informacij:
tischer-pickup.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ferrari SF90 Spider Hybrid: 986 hibridnih konjev in 800 Nm navora