fbpx

Metaldays 2017 – prihaja Marilyn Manson

Metaldays 2017 bo zvezdniško obarvan! Čeprav se zdi, da je poletje še tisoč let daleč, bo potrkalo na naša vrata preden bi mignili – in z njim težko pričakovani festival Metaldays. In slednji bo kot vsako leto razveselil vse metalske navdušence: na Metaldays 2017 prihaja Marilyn Manson! Vstopnice so že kar nekaj časa (torej pohitite) v prodaji.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Tolmin
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
129 €

Glasbeni festival Metaldays 2017 je še daleč, a organizatorji tradicionalnega festivala vedo, kaj nežne metalske duše potrebujejo, da preživijo zimo, ki jih ločuje od poletja in s tem od najboljšega evropskega festivala metal glasbe: objaviti morajo odličen line-up, ki čakanje nekoliko omili. In svojo nalogo so opravili odlično – na Metaldays 2017 prihaja Marilyn Manson.

PREBERITE ŠE: Koncert: šarmer Robbie Williams avgusta 2017 v Celovcu

Festival, ki bo naslednje leto potekal od 23. do 29. julija 2017 na tradicionalnem prizorišču ob Soči, velja za enega od najboljših evropskih glasbenih festivalov. Naziv si je prislužil s čudovito lokacijo, ki v dnevnem času omogoča osvežitev v hladnih strugah Tolminke in Soče, z dolgoletno tradicijo ter seveda z nepozabnimi koncerti najboljših svetovnih metal skupin. Naslednje leto na bodo na Metaldays 2017 poleg Marilyna Mansona med drugimi nastopili še Amon Amarth, Bloodbath, Opeth, Iced Earth, Architects, Doro in mnogi drugi. Vstopnice so že na voljo. Cena enodnevne vstopnice je 59 evrov, tridnevne pa je možno kupiti od 129 evrov dalje.

Dodatne Informacije

Več informacij:
metaldays.net

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!