Mettle Speed Strap: naramni pas za fotoaparat za tiste, ki s fotoaparatom kolesarijo

Pas za fotoaparat Mettle Speed Strap
Zadnjič posodobljeno: :

Vsi, ki ste kdaj že skušali kolesariti z DSLR fotoaparatom okoli vratu, veste, da je to praktično nemogoče, predvsem pa neudobno. A ne le, da fotoaparat veselo poplesava levo in desno in vas moti med vožnjo, velika verjetnost je, da boste z vašim dragocenim kosom opreme nekam slej ko prej udarili. Pas za fotoaparat Mettle Speed Strap je bil narejen z mislijo na tiste, ki s fotoaparatom kolesarijo in je ukrojen tako, da je fotoaparat na dosegu roke, a dovolj tesno ob telesu, da lahko mirne duše kolesarite, ne da bi vas pri tem kakorkoli oviral.

Med kolesarjenjem naletimo na marsikater nepozabni prizor. Nič čudnega, da zato s seboj radi vlačimo fotoaparate. Zaradi velikosti DSLR fotoaparatov pa moramo velikokrat sklepati kompromise. Z pasom za fotoaparat Mettle Speed Strap nič več! Marsikdo se namreč zaradi okornosti DSLR-ja zadovolji kar s pametnim telefonom ali kompaktnim fotoaparatom, a vsak pravi fotograf ve, da ga ni čez digitalni zrcalnorefleksi fotoaparat. Seveda obstajajo posebne fotografske torbe s katerimi lahko na eleganten način prenašate fotoaparat tudi med vožnjo s kolesom, a to precej podaljša čas, da dosežete fotoaparat in pritisnete na sprožilec.

Pas za fotoaparat Mettle Speed Strap je rojen za kolesarjenje.
Pas za fotoaparat Mettle Speed Strap je rojen za kolesarjenje.

In če je bil to do sedaj postopek z ustavljanjem, z Mettle Speed Strap naramnim pasom za fotoaparat ni več nujno. Zdaj tudi srna ne bo več dovolj hitra, da bi vam pobegnila.

PREBERITE ŠE: Je to digitalni fotoaparat prihodnosti?

Naramni pas za fotoaparat Mettle Speed Strap lahko prilagodite kakršnemu koli slogu kolesarjenja. Ležerni vožnji, vožnji stoje, vožnji na polno. Je trpežen in udoben ter kot naročen za tiste, ki gojijo strast do fotografije in kolesarjenja.

Dodatne Informacije

Več informacij:
mettlecycling.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
DJI Pocket 2: izboljšana mini kamera za vlogerje