fbpx

Meyou Paris: elegantno in šik mačje pohištvo

Lastniki mačk gotovo želite vse najboljše za svoje hišne ljubljenčke. Življenje jim lahko popestrite s pohištvom, ustvarjenim posebej zanje.

Podjetje Meyou Paris je znano po oblikovanju mačjega pohištva. Pred tremi  leti so lansirali linijo elegantnih postelj za mačke, tokrat pa navdušujejo s posebnim ‘mačjim drevesom’ HOOP in podlago za brušenje krempljev VEGAS.

Pohištvo, ki so ga ustvarili pri Meyouju, bo vsekakor zadovoljilo vašo mačko, ob tem pa tudi vas. Oblikovano je namreč v skladu s sodobnimi trendi.

HOOP lahko opišemo kot ‘mačje drevo’, ki je plod nenavadnega dizajna. Sestavljeno je iz treh polic, pritrjenih na steno. Od mačke se pričakuje, da je sposobna skočiti z ene police na drugo, vse dokler se ne bo znašla na zadnji, najvišji postaji. Ta je posebej zaobljena in namenjena počitku. Vsaka polica je sicer pokrita s tanko blazino.

VEGAS je podlaga za brušenje krempljev, ki jo je treba namestiti na steno. Sestavljena je iz več plasti, na voljo pa je v zeleni, črni in bež barvi. Ustvarjena je bila predvsem z namenom, da mačke ne uničijo vaših stvari.

Galerija – Meyou Paris: nenavadno pohištvo, namenjeno mačkam

Dodatne Informacije

Več informacij:
meyou-paris.com
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!